Çaykara’da Ruhsatsız Bina Yıkıldı

featured
Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çaykara girişinde bulunan ve Yavuz Yüce’ye ait olduğu öğrenilen işletmenin, ruhsatsız olduğu gerekçesiyle Çaykara Belediyesi tarafından yıkımı gerçekleştirildi. Belediye ekiplerince alınan karar doğrultusunda yapı, 11 Mayıs 2026 tarihinde iş makineleri eşliğinde kontrollü şekilde kaldırıldı.

Edinilen bilgilere göre uzun süredir ruhsat sorunu bulunduğu belirtilen işletme hakkında daha önce çeşitli işlemler yapıldığı, son olarak ise yıkım kararının uygulamaya konulduğu öğrenildi. Yıkım çalışmaları sırasında bölgede güvenlik önlemleri alınırken, olay çevrede bulunan vatandaşlar tarafından da takip edildi.
İşletme sahibi Yavuz Yüce ise yıkım anlarını sosyal medya hesabından canlı yayınlayarak kamuoyuyla paylaştı. Yüce yaptığı açıklamada, Çaykara genelinde çok sayıda ruhsatsız yapı ve işletme bulunduğunu öne sürerek kendisine yönelik “çifte standart” uygulandığını iddia etti.
Yaşanan gelişme ilçede geniş yankı uyandırırken, konu sosyal medyada da çok sayıda yorum ve paylaşım aldı. Vatandaşların bir kısmı belediyenin uygulamasını desteklerken, bazı vatandaşlar ise ilçedeki diğer ruhsatsız yapılar konusunda da aynı hassasiyetin gösterilmesi gerektiğini ifade etti.
Çaykara Gazetesi olarak gelişmeleri takip etmeyi sürdürüyoruz.

Çaykara’da Ruhsatsız Bina Yıkıldı
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Trabzon Manset ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Sohbet Et

Yapay zeka asistanı
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.