banner240
banner237
banner238

Çebi: Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 99. Yıl dönümü nedeniyle açıklama yayımladı. 
EŞSİZ BİR ATILIM
Çebi, açıklamasında “Cumhuriyet; Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde, istiklâli ve istikbali uğruna ölüme meydan okuyan, milli ve manevi değerlerini çiğnetmeyen, her türlü zorluk ve yokluğa rağmen Kurtuluş Savaşımızı eşsiz bir zaferle taçlandıran kahraman ecdadımızdan bizlere emanettir.” diyerek “Bu emanet, Devletimiz için sadece bir yönetim şekli değil, geleceğimize güvenle bakmamızı sağlayan, Türk Milletinin binlerce yıllık tarihi boyunca gerçekleştirdiği eşsiz bir atılımdır.” ifadelerini kullandı. 
GURURUNU YAŞIYORUZ
Cumhuriyetimizin 100’üncü yılına birlikte yürümenin engin gururunu yaşadıklarını ifade eden Çebi, “Cumhuriyetin temel nitelikleri ile ufku genişleyen Türkiye, 99 yıllık yolculuğu esnasında demokrasinin kazanımları ile güçlenerek dünyanın saygın bir üyesi olmuştur. Cumhuriyetimizi sonsuza kadar koruyacağız. Bunu da inanç ve kültür zenginliğimiz ile gerekli her zamanda tek yürek olduğumuz sağduyulu milletimizin ve Türk gençliğinin sayesinde başaracağımıza yürekten inanıyorum.” dedi.
BÜYÜK ATILIMLAR GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Eğitimden sağlığa, altyapıdan sanayiye, ulaşımdan ekonomiye kadar her alanda daha gelişmiş bir Türkiye için var güçleriyle çalışmaya devam edecekleri kaydeden Çebi şöyle devam etti: “Bugün Türkiye Cumhuriyeti, sadece kendi vatandaşlarının değil, aynı zamanda bölgemizdeki ve dünyadaki tüm mağdurların, mazlumların, soydaş ve kardeş toplulukların da umut kaynağıdır. 
ÜLKEMİZ UMUT KAYNAĞIDIR
Gönülleri kaynaştıran büyük bir adalet ve barış medeniyetinin mirasçısı olan ülkemiz, 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine doğru emin adımlarla ilerlerken ve gelişirken, bu  ilerlemeye, gelişmeye yılmadan, yorulmadan, aşkla, şevkle, azimle, çalışarak, omuz verip katkı sağlayacağız. Bugün hepimize düşen ortak görev, milli değerlere, Cumhuriyet’e sahip çıkmak, bu ruh ve bilinci gelecek nesillere aktarmaktır.”
99. YILA YERLİ VE MİLLİ OTOMOBİL HEDİYESİ
Cumhuriyet’in 99. Yılında Türkiye’nin 61 yıllık rüyası TOGG’un banttan ineceği bilgisini veren Çebi, “Yapılamaz, dendi; çokça tartışıldı. Karar verildi, harekete geçildi.  Düş gerçeğe dönüştürüldü. Türkiye’nin 61 yıllık rüyası, Türkiye'nin yerli ve milli otomobili TOGG artık banttan iniyor. Bu azmin, gayretin, inancın, Türkiye’nin aydınlık yarınlarına güvenin ifadesidir. Hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum.” dedi.
KUTLU OLSUN
Çebi sözlerini şu şekilde tamamladı: “Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, İstiklal Mücadelemizin bütün kahramanlarını, kanlarıyla canlarıyla bu toprakları bize vatan kılan şehit ve gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyor, tüm hemşerilerimizin Cumhuriyet Bayramını en içten duygularımla kutluyorum.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber