Çebi: Ortahisar Türkiye Yüzyılına hazır

Türkiye Yüzyılını Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde hep birlikte inşa edeceğiz” dedi.
MAHALLE BAŞKANLARIYLA BİR ARAYA GELDİ
Varlıbaş Çok Amaçlı Salonu’nda düzenlenen istişare toplantısına AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, Ortahisar Belediye Başkanı Av.Ahmet Metin Genç, AK Parti Ortahisar İlçe Yönetimi, meclis üyeleri, İlçe Kadın Kolları Başkanı Nahide Cihan, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Oğuzhan Mercan ile mahalle başkanları katıldı. 
YENİ ZAFERLERE ŞARTLANDIK
Toplantıda konuşan İlçe Başkanı Selahaddin Çebi yerel ve genel gündem hakkında değerlendirmelerde bulundu. Çebi, Türkiye Yüzyılı vizyonu çerçevesinde Ortahisar İlçe Teşkilatı olarak 2023’e hazır olduklarını söyleyerek “AK Parti olarak, Cumhur İttifakı olarak 2023’te yeni zaferlere şartlandık. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliği ve milletimizin dik duruşu sayesinde ülkemizin gelecek hedeflerini gerçekleştirmek üzere kutlu yürüyüşümüze Allah'ın izniyle devam edeceğiz. 
HAZIRIZ
Bugün burada uç beylerimiz mahalle başkanlarımızla birlikte Türkiye Yüzyılı vizyonu doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Daima ifade ettiğimiz gibi davaya sadakat, göreve liyakat, işi yapacak takat ve cesaret ilkesiyle Ortahisar ilçe teşkilatı olarak şimdiden seçimlere hazırız” dedi.
TEŞEKKÜR ETTİ
Çebi şöyle devam etti: “Teşkilatımızın en anlamlı, en önemli görevini yapan Mahalle Başkanlarımızla birlikte olmaktan, onlarla aynı atmosferi paylaşmaktan oldukça memnunum. Mahalle Başkanlarımız gönüllere yolculuk ediyor. Önümüzdeki bu uzun yolda halkımızın refahı, ülkemizin kalkınması ve devletimizin büyümesi için gece gündüz çalışmalarına devam eden mahalle başkanlarımıza ve tüm teşkilatımıza teşekkürler ediyorum.”
HEM İÇERİDEN HEM DIŞARIDAN SALDIRILAR
Seçim sürecine yaklaştıkça hem içeriden hem de dışarıda siyasi saldırılarının yoğunlaştığını ifade eden Çebi, “AK Parti ve Cumhur İttifakı özelinde Türkiye’nin yükselişine ve bölgede hakim güç olmasını hazmedemeyenler yine iş başında. Siyasi menfaatleri doğrultusunda devletimizin kurumlarına dahi iftira atmaktan geri durmuyorlar. Göz bebeğimiz Türk Silahlı Kuvvetlerine, emniyet teşkilatımıza akla hayale gelmeyecek iftiralarda bulunanlar, sözde ülke yönetimine takipler. Bunlar mı ülke yönetecekler, bunlar mı yerli ve milli hamlelerde bulunacaklar, bunlar mı Mavi Vatan’da bayrağımızı dalgalandıracaklar?” diye konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber