Çebi’den Bakan Karaismailoğlu’na yatırım teşekkürü

ŞEHRİMİZ İÇİN BÜYÜK ÖNEM TAŞIYOR
Selahaddin Çebi, ülke genelinde olduğu gibi şehrimizde de dev altyapı ve ulaşım hamlelelerinin gerçekleştirildiğini söyleyerek “Bunlar arasında yer alan Kanuni Bulvarı, Değirmendere Tünelleri ve Zigana Tünelleri projeleri şehrimiz açısından büyük önem taşımaktadır. Yatırımlar tamamlandığında şehrimizin cazibesi daha da artacaktır.” dedi.
HER METREKARESİNDE AK PARTİ HİZMET MÜHRÜ VARDIR
Çebi, dev yatırım hamlelerinin arkasında AK Parti iktidarı gücünün bulunduğunu vurgulayarak şöyle devam etti: “AK Parti’nin yaklaşık 20 yıllık iktidar döneminde hem altyapı hem de üst yapı hizmetleri planladığı şekilde hayata geçiriliyor. Şehrimiz de genel bütçeden ihtiyaçları çerçevesinde yatırım almıştır, almaya da devam etmektedir. Bugün şehrimizin her bir metrekaresinde AK Parti’nin hizmet mührü vardır, yatırımı vardır.”
 DEV PROJELERİN MİMARI
Çebi, şehrimize kazandırdığı yatırımlardan ötürü Ulaşım ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’na teşekkür ederek şunları söyledi: “Ülkemizde dev projelerin mimarı, hemşehrimiz, Sayın Bakanımızın şehrimize özel bir önem vermektedir. Kendilerine şükranlarımızı sunuyoruz.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber