CHP Trabzon Milletvekili Sibel Suiçmez’den Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Seçimine Tepki:

featured
Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

“İçişleri Bakanlığı adayları tehdit etti, Cumhurbaşkanı Kayyum atadı, yeter artık Bıçak Kemiğe Dayandı!”

CHP Trabzon Milletvekili Sibel Suiçmez, dün Ankara’da gerçekleştirilen Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu seçimine yönelik sert eleştirilerde bulundu.

Suiçmez, mevcut başkan Bekir Aktürk’ün yeniden aday olmayı planladığını ancak “İçişleri Bakanlığı’nın baskısı, şantajı ve tehditleri karşısında adaylıktan çekilmek zorunda kaldığını” söyledi. Aynı şekilde, seçim için Ankara’ya gelen bir diğer aday olan Osman Aydemir’in de benzer baskılarla karşı karşıya kaldığını ifade eden Suiçmez, “Aydemir de aynı gerekçelerle adaylıktan çekilmek durumunda kaldı” dedi.

Suiçmez, yaşanan bu gelişmelerin ardından Cumhurbaşkanı’nın talimatıyla Kadir Delibalta’nın konfederasyona kayyum olarak atandığını belirtti. Suiçmez, bu duruma tepkisini “Bu nasıl bir rezalettir!” sözleriyle dile getirerek, yaşananların kabul edilemez olduğunu vurguladı.

Suiçmez, ayrıca konuyla ilgili olarak yarın Meclis’te bir basın toplantısı düzenleyeceğini duyurdu. Basın toplantısında daha fazla detay paylaşacağını belirten Suiçmez, açıklamasını “Artık bıçak kemiğe dayandı!” ifadeleriyle sonlandırdı.

CHP Trabzon Milletvekili Sibel Suiçmez’den Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Seçimine Tepki:
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Trabzon Manset ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Sohbet Et

Yapay zeka asistanı
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.