banner240
banner237
banner238

ÇORUH EDAŞ’TAN ÇEVRE KORUMA HAFTASI’NDA “DERELERİMİZ TEMİZ AKSIN” PROJESİ

Artvin, Giresun, Gümüşhane, Rize ve Trabzon olarak 5 il 61 ilçede elektrik dağıtım hizmeti sunan Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. (Çoruh EDAŞ), 5 – 11 Haziran Çevre Koruma Haftası kapsamında bir araya gelen ekipleri ile çöp toplama etkinliği düzenledi. Sürdürülebilir katma değer yaratma hedefi ve çevre koruma ilkeleri doğrultusunda hareket eden Çoruh EDAŞ ekipleri, derelerde biriken plastik atıklar, pet şişeler, kâğıt ve diğer çöpleri toplayarak doğal yaşam alanlarının temizlenmesine katkıda bulundu.

Son yıllarda turistlerin uğrak yerlerinden olan Trabzon Uzungöl mevkiinde bulunan derelere atılmış çöpleri toplayan ekipler, bu çöplerden çıkan mavi kapakları Türkiye Omurilik Felçlileri Vakfı’na bağışlayacaklarını belirterek farkındalık yarattı.

Çoruh EDAŞ Şirket Müdürü Mehmet Aydın; "Doğal kaynaklarımızı korumak ve çevremizi temiz tutmak, toplum olarak hepimizin sorumluluğudur. Bu nedenle 5 – 11 Haziran Çevre Koruma Haftası kapsamında saha ekiplerimizle bir araya gelerek derelerdeki çöpleri toplamaya karar verdik. Çevre ile ilgili tüm yükümlülüklerimizi yerine getirmeye önem veriyoruz. Faaliyet alanımızda sürdürülebilir kalkınma ve çevre bilinci ilkelerine sorumluklarımızı ön plana alıyoruz. Amacımız, doğal yaşam alanlarının korunmasına katkı sağlamak ve toplumda çevre bilincini artırmaktır. Bu güzel etkinlikte yer alan ekiplerimize bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum" şeklinde açıklamalarda bulundu.

ÇORUH EDAŞ KURUMSAL İLETİŞİM YÖNETMENLİĞİ

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber