banner240
banner237
banner238

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Baş Danışmanı  A. Tuncay ÖZKAN Osmaniye'de depremzedelere dağıtılması gereken çadırların akıbeti nedir?

Depremzedelere dağıtılması gereken bu çadırların depoda bekletildiğine ilişkin iddiaları Osmaniye Belediye Başkanı'na soran gazeteciler İbrahim İmat ile Ali İmat önceki gün tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Depremzedelere dağıtılması gereken çadırların depolarda bekletiliyor olması vahim bir iddia... Halka karşı sorumluluğunun bilincinde olan her gazeteci, bu vahim iddiayı muhatabına sormakla yükümlüdür. Bu bir tercih değil zorunluluktur, yurttaşlık görevidir. 

Deprem faciasının ilk günlerinde, arama kurtarma çalışmalarıyla yurttaşlarımıza hayat ışığı ulaştıran kurtarma ekiplerimizin çabaları ne kadar kutsalsa, afet bölgesinde gerçekleri halka ulaştırma çabasında olan gazeteci meslektaşlarımın çabaları da bir o kadar kutsaldır. Gerçekler enkaz altında bırakılamaz.

Mesleğini icra eden gazetecilere terör suçlusu muamelesi yapmayı alışkanlık haline getiren AKP iktidarı, afet günlerinde dahi basın mensuplarına olan düşmanlığını dizginleyememektedir. AKP iktidarı, gerçeklerden korkmakta ve gerçeklere karşı mücadele etmektedir. 

Gazeteciler İbrahim İmat ile Ali İmat'ın gündeme getirdiği sorular yanıt beklemektedir. Enkaz altında bıraktığınız kentlerin, üzerini örtmeye çabaladığınız gerçeklerin hesabını vereceksiniz.  

Türk milleti adına karar verenlerin, Türk milleti adına soru soranlara reva gördüğü bu adaletsizliğin günleri sayılıdır. 

Gazeteci İbrahim İmat ile Ali İmat serbest bırakılana kadar sordukları soruları hatırlatmaya devam edeceğim: Osmaniye'de depremzedelere dağıtılması gereken çadırların akıbeti nedir?

Medya ve Kurumsal İletişimden Sorumlu 

Genel Başkan Baş Danışmanı 

A. Tuncay ÖZKAN

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber