DERNEKPAZARI  BELEDİYESİNDE SÖZLEŞME SEVİNCİ

Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

HİZMET-İŞ Sendikası ile Trabzon Dernekpazarı Belediyesi arasında bir süredir devam eden toplu iş sözleşmesi görüşmeleri anlaşma ile sonuçlanarak imzalandı.

Üç yıl geçerli olacak toplu iş sözleşmesi kapsamında çalışanların ücretlerine %66 oranında zam yapıldı. Altı aylık dilimler halinde yapılan sözleşmeye memurlara gelecek zam oranları aynen yansıtılacak.

Sözleşme görüşmelerine Hizmet-İş Sendikası Trabzon Şube Başkanı Şevket ÇELİK ve Şube Başkan Yardımcısı Mahmut KELEŞ,  Dernekpazarı Belediye Başkanı Dr. Mehmet AŞIK ve Belediye Başkan Yardımcısı Ali AYAZOĞLU katıldı.

Toplu iş sözleşmesi imza töreninde konuşan Trabzon  Şube Başkanı Şevket ÇELİK, “Dernekpazarı Belediyesinde çalışan 6 kadrolu ve Dernekpazarı Belediye şirketinde çalışan 11 kişi olmak üzere toplam 17  arkadaşımız için 3 yıllık sözleşme imzaladık. Toplu iş sözleşmemizin imzalanmasında büyük özveri gösteren Dernekpazarı Belediye Başkanımız Dr Mehmet AŞIK başkanımıza, Başkan Yardımcımız Ali AYAZOĞLU’na  teşekkürlerimi sunuyorum. Sözleşmemiz belediyemize, sendikamıza ve tüm emekçilerimize hayırlı olsun” dedi.

Sözleşme imza töreninde konuşan  Belediye Başkanı Dr Mehmet AŞIK, “Belediyemizin imkanlarını sonuna kadar zorlayarak imkanlarımız üzerinde zam yaparak arkadaşlarımızı mutlu etmeye çalıştık. Sözleşmemiz çalışanlarımıza ve ilçemize hayırlı olsun” dedi.

DERNEKPAZARI  BELEDİYESİNDE SÖZLEŞME SEVİNCİ
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Trabzon Manset ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Sohbet Et

Yapay zeka asistanı
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.