DOKASİFED’de Kafkas görevi Aktaş’a devretti

Samet Aktaş Başkanlığında oluşturulan yönetim kurulunda TrabzonSİAD yönetim kurulu üyeleri Mehmet Manzak ve Yusuf Çakır yer alırken yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:

Mehmet Manzak, Yusuf Çakır, Sadık Bora Çakmak,Adem Kahraman, Barış Sancak, Zeliha Ödemiş, Orhan Kahveci, Oktay Gül, Altuğ Sönmez Genel Kurul’un Divan Başkanlığı’nı yapan Trabzon Sanayici ve İş İnsanları Derneği Başkanı Seçkin Kanca “ Trabzon Sanayici ve İş İnsanları Derneği olarak bölge iş insanlarının federasyonu DOKASİFED’in kuruluşunda yoğun emek vermiştik.

Derneğimiz önceki dönem başkanlarından Sayın Zeyyat Kafkas başkanımız da kuruluşundan bugüne DOKASİFED başkanlığını başarıyla sürdürdü. Kendisine bugüne kadar iş insanlarının sorunlarının çözümü ve bölge iş insanlarının birlikteliği adına yaptığı çalışmalar için teşekkür ediyor,

Federasyon istişare kurulu başkanlığı görevinde başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Doğu Karadeniz Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu Başkanı Zeyyat Kafkas da yaptığı konuşmada “ Büyük uğraşlarla kurduğumuz federasyonumuzu bugün bölge illerinden pek çok derneğimizin katılımıyla iyi bir noktaya getirmenin gönül rahatlığı ile Türkonfed Yönetim Kurulu üyesi kardeşim Samet Aktaş’a devrediyorum.

Bu güne kadar birlikte çalıştığım tüm arkadaşlarıma ve dernek başkanlarımıza katkıları için teşekkür ediyor, yeni yönetim kuruluna başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Genel Kurul’da Başkanlığa seçilen Türkonfed Yönetim Kurulu üyesi Samet Aktaş da genel kurul üyelerine ve Federasyon üyesi derneklere teşekkür ederek “Zeyyat Başkanımıza ve bugüne kadar hizmet veren yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum.

Amacımız bu bölgesel birlikteliği sürdürmek ve sizlerin desteğiyle bayrağı aldığımız yerden daha yukarılara çıkarmaktır” açıklaması yaptı.

Genel Kurul’da DOKASİFED Yüksek İstişare Kurulu ise şu isimlerden oluştu: Başkan Zeyyat Kafkas Üyeler: Ertuğrul Doğan, Sırrı Furkan Eren, Seçkin Kanca, Sami Karaman

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber