EMİROĞLU HALİS GÜNEŞ'İ ZİYARET ETTİ

Özgüneş Şirketler Gurubu Yönetim Kurulu Başkanı Halis Güneş Sayın Emiroğlu'na ve Gedikliye Bizleri ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum 
Biliyorsunuz Basın her yerde 4. kuvvet diye söylenir bu her iki arkadaşımızda bizlerin burada yaptıgımız tüm faliyetlerimizi fuarlarımızı gelip cekip habere cevirerek vatandaşla tüccarla esnaflarımızda köprü vazifesi görüyorlar buda bize destek olmak demektir.
ziyaretlerinden dolayı her iki basın kuruluşu yetkililerine teşekkür ediyorum dedi
Emiroğlu Medya Reklam ve Yayıncılık Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sami Emiroğlu İse Özgüneş Şirketler Gurubu Yönetim Kurulu Başkanı Halis Güneş için her zaman şu ifadeyi kullanırım kendisinin şirketleri Trabzon'da adeta bir bacasız fabrika gibi yaklaşık 400 kişiye ekmek kapısı olmuş bir şirket bunu bir iki çocuklu aile olarak düşünürsek bu demektirki burası en az 1200 kişiye bakıyor demektir.
Kendisine burada böylesi devasa bir yatırımı yaptıgı için ve yılda en az dört fuar yaparak buraya dışardan getirdiği fabrika yetkililer şirket yetkilileri 1000 üstünde davetli geliyor bunların burada agırlanması Trabzon turizm büyükde destek veriyor ekonımisine büyük destek veriyor.
Şahsım adına konuşuyorum böylesi birisinin hele hele şu zor günler yaşadıgımız pandemi sürecinde herkez yanındaki elemanı cıkarırken kendisi eleman cıkarmayı bırakın yanına eleman alan birisinin ben şehrin en güzel yerinde bir yere adını veririm kendisi bunu istemez ama ben diyorum bunu dedi.
Ayrıca sayın Halis Güneş beyede biz basın camiasınada şimdiye kadarda destek olmuştur kendşinede bu desteklerinden dolayıda özellikle teşekkür ediyorum dedi
Günün anısına fotoğraf cekildikten sonra ayrıldılar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber