En güzel armağan kitaptır, En güzel kitap Kur'an'dır.

Anader Kadın Kolları Başkanı Havva Yetimoğlu Demir şunları söyledi" Mübarek Ramazan Ayı'nda Gülbaharhatun KYK'da kalan depremzedeleri ziyaret edip iftarımızı birlikte açarak vatandaşlarımıza Kur'an-ı Kerim ve çeşitli hediyeler verdik.

Depremzedelerin şehrimize gelmeye başladığı ilk günden beri onları hiç yalnız bırakmadığınız gibi Mübarek Ramazan Ayı'nda da onlarla birlikte orucumuzu açıyoruz. Depremzede vatandaşlarımızın Kur' an-ı Kerim ihtiyacı olduğu bilgisi bize ulaştı. Biz de hemen harekete geçerek bu ihtiyacı gidermeye çalıştık. Özellikle kadınlarımız çok duygulandı. Ağlamaklı bir şekilde ne kadar mutlu olduklarını ifade ettiler. Hatta bir kardeşimiz uzun zamandır okuyamadığı Kur'an-ı Kerim'e kavuşmanın mutluluğunu gözyaşlarıyla dile getirdi.

Tabi çocuklarımızı da unutmadık. Onlara da çeşitli oyuncaklar aldık. Oyuncaklara sahip olmanın mutluluğunu yaşayan çocuklar bizlere teşekkür etti.

Depremzede aileler de ziyaretimizden oldukça mutlu oldular. Bir çoğu yakınını kaybetmenin hüznünü yaşarken, ziyaretimizle yalnız olmadıklarını ifade ettiler.

Kur'an Ayı Ramazan'da büyük bir ihtiyacı giderdiklerini belirten vatandaşlarımız Anader'e teşekkür etti.

Depremzedelerle bol bol sohbet edip hüzünlü hikayelerine gözyaşımızla ortak olduk.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber