Engelli Nereden Geçsin

Trabzon'un Ortahisar İlçesi Cumhuriyet Mahallesi Yavuz Selim Bulvarı üzerine gelişigüzel bırakılan kamyonet, sakat arabası ile geçen engelli vatandaşa zor anlar yaşatıı

Trabzon'un kanayan yarası haline gelen trafik sorunu yetmezmiş gibi bir de gelişigüzel yapılan araç parkları nedeniyle bazen ambulans can taşıdığı hastaneye yetiştiremiyor bazen de engelli rampalarına çekilen parklar nedeniyle engelliler güvenli bir şekilde engelli araçlarıyla dolaşamıyorlar. Ortahisar İlçesi Cumhuriyet Caddesine yaya geçidi üzerine park eden bir araç yüzünden ambulans trafikte zorlanırken, yayalar da karşıdan karşıya geçemedi. 

Cumhuriyet Mahallesi Yavuz Selim Bulvarında ise engelli rampasına park eden araç yüzünden engelli vatandaş can güvenliğini tehlikeye atarak kaldırımdan atlamak zorunda kaldı. Engelli vatandaş, "Kaldırımlar yayalara ait. Bizler burada güvende olamayacaksak nerede olalım. Yaya kaldırımın engelli rampasına araç çekildiği nerede görüldü. Bizler de insanız lütfen kendilerini bizim yerimize koysunlar" dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber