FESTİVAL SPONSORLARINA PLAKET VERİLDİ

28. Uluslararası Akçaabat Müzik ve Halkoyunları Festivaline katkı sunan sponsorlar için plaket töreni düzenlendi.

Düzenlenen plaket törenine Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen’in yanı Akçaabat Belediye Başkan Yardımcıları Osman Parlayan ve Osman Nuri Ekim ve festivale katkı sunan sponsor firmalar, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Akçaabat Basını katıldı.

Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, plaket töreninde yaptığı konuşmada sponsorlara katkılarından dolayı teşekkür etti. Başkan Türkmen, “ İş ve ticaret hayatımızın değerli mensupları hepiniz hoş geldiniz. Festivalimizin amaçlarından biri insanlarımız arasından kaynaşmayı sağlamaktır. Kültür aktivitesi olan festivalimiz insanların kaynaşması açısından oldukça önemlidir. Bölgemizin güzellikleri, özellikleri, farklılıkları, kültürel ve tarihi zenginlikleri var. Akçaabat’ta horon bir başkadır. Horonun başkenti Akçaabat ifadesi çok doğrudur. Bizler bu kültürümüzü yaşatmak ve ülkemizin diğer yörelerindeki insanlarla paylaşalım istiyoruz. Turizm bizim bölgemiz için çok önemli. Her geçen gün daha da iyiye gidiyoruz. Sizlerin de katkılarıyla festivalimiz barış ve kardeşlik havası içerisinde geçti. İş birliği halinde bölge turizmini daha da geliştireceğimize benim inancım tamadır.” dedi.

28. Uluslararası Akçaabat Müzik ve Halkoyunları Festivalinin sponsorlarına plaketlerini Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Belediye Başkan Yardımcıları Osman Parlayan ve Osman Nuri Ekim tarafından takdim etti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber