FIRSATLARLA DOLU DOLU

BAHATTİN BAŞTÜRK 

Özgüneş Plaza’nın ticarete renk katması ilkesi ile senede 4 kez düzenlediği satış organizasyonu, fırsatlarla dolu dolu sona erdi. Akçakale’deki şirket merkezinde Cuma, Cumartesi ve Pazar gün düzenlenen satış organizasyonunda bölge iş ortakları, uygun ödeme kolaylıkları ve fırsatlarla dolu dolu mağazalarının ihtiyacı olan ürünleri tedarik ettiler.

HARCADILAR KAZANDILAR

Harcadıkça kazandıran satış etkinliğinde imalatçılar ve ithalatçılar firmalarının stoktaki ve piyasaya yeni sürdükleri ürünleri tanıtırken, bölge iş ortakları da kaliteli ürünleri ödeme kolaylıkları ve taksit seçenekleri ile alma imkanı elde ettiler. Ticaret yolunda 38. yılına girmeye hazırlanan Özgüneş Plaza, bölge iş ortaklarının dönem ihtiyaçlarını da düşünerek ürünleri tedarik etti. Yılın son satış etkinliği olan Sonbahar Dönemi organizasyonunda yeni ürün çeşitleri ve yıl sonu fırsatları ile ticarete ve ekonomiye canlılık geldi.

Açılış organizasyonuna Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Esnaf Odası Başkanı Yaşar Sivrikaya, Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı İsmail Bulut, ilçe müftüsü Alaattin Kırbıyık, MÜSİAD Trabzon Şube Başkanı Zafer Ofluoğlu, Akçaabatlılar Vakfı Başkanı Yaşar Erbaşran, Akçaabat’ın önceki dönem belediye başkanlarından Şefik Türkmen, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ali Şentürk, Cevat Birinci, fabrika temsilcileri, iş ortakları ve Özgüneş ailesinin dostları katıldı. 
TİCARETTE DOĞRULUĞUN ÖNEMİ
Açılış konuşmasını yapan Özgüneş Yönetim Kurulu Başkanı Halis Güneş, “2022 yılı son satış etkinliğimizi gerçekleştiriyoruz. Ticaretimize renk katıyoruz. Ticaretimiz her geçen gün sevgi ve şeffaflık ister. Rızkın onda dokuzu olan ticaretimizi en güzel şekilde yapmalıyız. Özgüneş ailesi olarak seyyar satıcılıktan başlayan ticari yolculuğumuzda 38. yılımıza merhaba diyeceğiz. Parayı dövize değil ticarete çevirelim. Gençlerimiz okusun iş imkanlarını genişletsin. İşimizi geliştirmeliyiz. Fabrikaların gücünü Trabzon'a çekiyoruz. Vatandaş hizmet, ticaretimiz kalite ve dürüstlük bekliyor. Ticarette yemin ve yalan olmaz. Yeminle ürün de sarılmaz. Doğru olup doğruları konuşacaksın. Doğru ve istikrarlı şekilde ticaretini yapacaksın” dedi.
ESNAF AYAĞA KALKMALI
Akçaabat Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yaşar Sivrikaya “Halis Güneş bir güzelliğe daha imza attı. 2022 yılının son etkinliğinde bir aradayız. Etkinlik hayırlara vesile olsun. Halis abi Akçaabat'ımıza gelene kadar böyle etkinlikler olmuyordu. Bu etkinlikleri basından takip ediyorduk. İmreniyorduk. Sayesinde etkinlikler ilçemize geldi. Esnafın ayağa kaldırılması lazım. Esnaf ayağa kalkarsa Türkiye ayağa kalka” diye konuştu.
AKÇAABAT CANLANDI
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, “Akçaabat'ımızda ticaretin gelişmesi için ticari alanların da gelişmesi gerekiyor. O görev de belediye olarak bize düşüyor. Düzköy yolu üzerinde bir planlama yaptık. İlçemizde ticaret yapan iş insanlarının hizmetine sunacağız. Şehir içine yaptığımız düzenlemelerden esnafımız zaman zaman rahatsız oluyor. Ama güzel oluyor. İstiklal Caddesini trafiğe kapatarak açık AVM yapıyoruz. Şehrin içine insanları çekerek ilçemize hizmet edeceğiz. Ticaret ve turizm ile bölgemizin lokomotifi bir ilçeyiz. Satış etkinlikleri ticarete renk katıyor. Diğer ilçelerimizde de yapılmasını arzu ediyorum. İlçemizde turizm için de güzel adımlar atıldı. Şefik Başkanımız güzel hizmetler yaptı. Ondan aldığımız bayrağı biz devam ettirerek ilçemizin ekonomisine katkı sağlamış olacağız” ifadelerine yer verdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber