banner240
banner237
banner238

Gelecek Partisi Ortahisar ilçe Başkanı Arzu Öktem KAZANILMIŞ HAK LÜTUF DEĞİLDİR.

1 yıl içerisinde şeker, yağ soğan gibi gıda ürünlerinde %300’leri bulan zamlar söz konusuyken, emekli maaşlarına verilen %25 kabul edilebilir bir zam değil, olsa olsa sadakadır.
Ömrünü bu ülke için çalışarak geçiren ve nihayet emekliliğe hak kazanan emeklilerimizin maaşları onların en doğal hakkı, ülkenin de onlara göstermesi gereken vefasıdır. Enflasyonun % 65 açıklandığı, asgari ücretliye %54 zammın yapıldığı bir yerde emekliye %25 zam vermek müjde değil büyük bir vefasızlıktır. 
Sürekli Avrupa bizi kıskanıyor diyen hükümete soruyoruz…
Avrupa'da ki emekliler maaşlarıyla insanca yaşarken, Türkiye'de ki emekliler açlık sınırının altında ki maaşlarıyla hangi marketten daha ucuza ihtiyaçlarımı görürüm diye hesap ediyorlar. Avrupa’da ki emekliler maaşlarıyla yabancı ülkelere tatile gidebilirken, bizde ki emekliler köyüne bile gidemiyorlar. 
İktidar temsilcileri unuttukları halkın arasına girerlerse, emeklilerin pazarlarda tezgah açarak hayatlarını devam ettirmeye çalıştıklarını görecektir. 
Emeklilerimizin hakkını saraylarda çarçur eden hiç kimse, emekliye verdikleri sadakayı müjde diye anlatmasın. Asgari ücretin altındaki her maaş emeklinin hakkını gasptır…
İnsan onuruna yakışır bir yaşamı tüm insanlar hakkediyor. 
İktidar insanları yoksullaştırıp, sonrada verdiği sadaka gibi yardımları lütuf diye anlatıyor. Bunun adına da sosyal yardım diyerek oy almanın hesabını yapıyor…
İnsan onurunu rencide eden, küçümseyen ve ezen bu tür davranışları asla kabul etmiyoruz. 
En düşük emekli maaşı ASGARİ ÜCRETTEN DÜŞÜK OLAMAZ… 
Emeklilerimizin ve tüm çalışanlarımızın yanındayız.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber