GELECEK PARTİSİ TRABZON SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASINI ZİYARET ETTİ

Trabzon Gelecek Partisi İl Yönetim Kurulu Sadık Koç Ömür Birsen, BekirSami Emiroğlu ve Engin Turhal 1 - 7 Mart Muhasebeciler Haftası Dolaysıyla Trabzon Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Odası Başkanı Mehmet Pehlivan Başkan Yardımcısı Köksal Uzun ve üye İlter Alemdaroğlu'nu Ziyaret Ederek haftasını kutladılar.

Başkan Pehlivan miasfirlerini karşıladıktan sonra Gelecek Partisi İl Yönetim kurulu üyelerine Hayırlı olsun dileklerini ilettikden sonra siyasi partiler demokrasinin olmazsa olmazıdır eger bir ülkede siyasi partiler çok olursa kadar da güzel olur.

Gelecek Partisi İl başkanı Hasan Kamil Velioğlu ile hem meslektaşız hemde odamızın üyesidir Kendisini siz yönetim kurulu üyelerine söylemek istiyorum.

kendisinide sizin nezninizde tebrik ediyorum cıktıgı bu yolda yani siyasi yolda başarılar diliyorum sayın Kamiloğlu ile sık sık görüşüyoruz.
Kendisi ile görüştüm şehir dışında oldugunu söyledi olmasa idi kendiside burada olacaktı tekrar  bu nazik ziyaretinizden dolayı sizlere teşekkür ediyorum dedi

Gelecek Partisi İl Yönetim Kurulu Üyeleri ise öncelikle sizlere İl başkanımız Hasan Kamil Velioğlu'nun selamını getirdik kendisi iğl dışında oldugundan dolayı bizler başkanımızın adına burada bulunuyoruz öncelikle misafir perverliğinizden dolayı başta siz  olmak üzere yönetim kurulunuza teşekkür ediyoruz ve 1-7 Mart muhasebeciler haftası dolaysıyla haftanızı kutluyoruz dediler daha sonra gündem ile bir süre sohbetin ardında günün anısına fotğraf cekildikten sonra bir birlerine başarı diledikten sonra ayrıldılar
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber