Giresun, Ordu ve Trabzon’dan Gazeteciler Meslektaşlarının Sorunlarını Masaya Yatırıyor.

 23 Mart 2021, saat 14:00' da Zoom uygulaması üzerinden çevrimiçi yapılacak olan toplantıda Karadeniz bölgesindeki gazetecilerin sorunları, basın ve ifade özgürlüğü önündeki engeller, yerel basın için çözüm bekleyen öncelikli meseleler ve bölgedeki genç gazetecilerin niteliklerinin arttırılması için izlenebilecek yollar ele alınacak.

Zoom üzerinden düzenlenecek toplantı gazeteci Emre Kızılkaya’nın sunumu ile başlayacak. Uluslararası Basın Enstitüsü Türkiye Ulusal Komitesi Başkan Yardımcısı Kızılkaya, “Türkiye’de ‘Yeni Ana Akım’ Yükseliyor (Ve Desteğe İhtiyacı Var)” raporu ve “Türkiye’nin Haber Çölleri” çalışmaları hakkında bilgi verecek, bölgedeki gazeteciler için önerilerini dile getirecek. Ardından Karadeniz Gazeteciler Federasyonu Başkanı Erdoğan Erişen, Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ersen Küçük ve Giresun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bekir Bayram'ın konuşmalarının ardından görüşler paylaşılacak. Toplantıda gündeme getirilen konular M4D Projesi’nin 2021 yılı birinci çeyrek raporunda işlenecek, ilgili kurum ve kuruluşlarla paylaşılacak.

Kayıt yaptırdıktan sonra, toplantı saatinde e-posta adresinize ulaşacak davet linkine tıklamanız ve söyleşinin yürütüleceği Zoom uygulamasını bilgisayarınıza veya telefonunuza indirmeniz gerekmektedir.

Kayıt için tıklayın:

https://zoom.us/meeting/register/tJ0kceipqzktHNIxpZdJjHX54tkF7RsV-OOC

Uygulamayı indirmek ve webinara katılmak için gerekli adımları aşağıda yer alan belgelerde bulabilirsiniz:

  • Telefondan katılım yönlendirme bilgilerine ulaşmak için tıklayınız.
  • Bilgisayardan katılım yönlendirme bilgilerine ulaşmak için tıklayınız.

Uygulamayı indirdikten sonra toplantıya doğrudan yönlendirilmemeniz durumunda açılacak ekrana 999 6115 2766 kodunu girerek de katılım sağlayabilirsiniz.

Notlar:

  • 100'den fazla kayıt olması durumunda toplantı saatinde sisteme giriş yapmış olan kullanıcılara öncelik verilecektir.
  • Online toplantı öncesinde hatırlatma e-postası M4D Projesi tarafından size iletilecek.
  • Etkinlikle ilgili sorularınızı info@media4democracy.org adresine e-posta ile gönderebilirsiniz.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber