banner240
banner237
banner238

GÜNDEM MADDESİ DOĞAL GAZ

AK Parti Trabzon Milletvekili Salih CORA, dur duraksız çalışmaya devam ediyor. Yaz programları kapsamında Trabzon’da girilmemiş mahalle, adım atılmamış sokak bırakmayan CORA, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde de (TBMM) yoğun bir tempo içerisinde. Bir taraftan Plan ve Bütçe Komisyonunda gece geç saatlere kadar mesai yaparak diğer taraftan Genel Kurul çalışmalarını sürdürüyor. Sahadan aldığı talepleri ilgili bakanlara ve bakanlıklara iletiyor. Ayrıca ilçe başkanları ve belediye başkanları ile bakanları ziyaret ederek sorunların çözümü için yoğun gayret gösteriyor. 

Bu bağlamda dün Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih DÖNMEZ ziyaret edildi. Milletvekili CORA’nın bu ziyaretinde Ankara’ya giden AK Parti İlçe Başkanları Serkan KARAAHMETOĞLU, Abdullah AKGÜL ve Abdülkadir ÖZDEMİR de yer aldı. Hayrat, Yomra ve Dernekpazarı ilçelerinin doğal gaz ve elektrikle ilgili talepleri Bakan DÖNMEZ’e iletildi. Hazırlanan dosya bizzat Milletvekili Salih CORA tarafından Enerji Bakanına aktarıldı. Sorunlar iletildi, talepler dile getirildi, çözümü için destek istendi. Bakan DÖNMEZ, bakan yardımcıları ve bürokratlara talimat vererek sorunları çözeceklerini söyledi.

Gerçekleştirilen ziyaretle ilgili konuşan CORA, “Milletimizin talepleri için gayretimizi ortaya koymaya devam ediyoruz. Onların her bir talebi bizim baş tacımızdır. Bize verilen bir ödevdir. Her bir taleple ilgili olarak kendi sorumluluğumuz doğrultusunda bir çözüm ortaya koyuyoruz. Bu bağlamda Hayrat, Dernekpazarı ve Yomra ilçelerimizin doğal gaz ve elektrikle ilgili problemlerini ilçe başkanlarımızla birlikte Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Fatih DÖNMEZ beye bizzat ilettik. Kısa sürede çözüm beklediğimizi ifade ettik. Bakanımız ilgili yerlere talimatlarını verdi. İlgisi ve alakasından dolayı kendisine teşekkür ederiz.” ifadelerine yer verdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber