banner240
banner237
banner238

GÜZEL HİZMETLER YAPACAĞIZ

Trabzon Bakkallar ve Sebzeciler Odası’nın geçen hafta gerçekleşen kongresinde başkanlığa seçilen İsmail Baş, ekibi ile yemekte bir araya geldi. Zaman zaman duygusal anların yaşandığı yemekte Baş, odanın önceki dönem başkanı Başaran Maraba, başkan vekili Mehmet Tayfun Ataman ve Fuat Özbay’a plaket takdim etti. 
BÜYÜK BİR AİLEYİZ
Oda Başkanı İsmail Baş, “Bu bir veda yemeği değil. Bu bir bayrak devri, hizmet devri. Başkanımızdan aldığımız bayrağı daha ileri taşımak için mücadele edeceğiz. Bu bir aile yemeği. Ailemiz giderek büyüyor. Daha güzel günlerde daha güzel hizmetler yapacağız. Allah nasip ederse daha güzel işler için varız. Bakkallar olarak büyük bir aileyiz. Seçim sahasında olan rekabetimiz 16 Ocak 2022 tarihi akşam saat 17.30’da bitmiştir. Başkan adayımız Ali kardeşimize de plaketini hediyesini iş yerinde takdim edeceğim. Kendisi iş yoğunluğundan aramızda olamadı. Çok daha güçlüyüz. Çalışmak için varız. Başaran Başkanımıza hizmetleri için çok teşekkür ediyorum” dedi.
BİR VE BERABERİZ
Odanın 19 yıl başkanlığını yapan Başaran Maraba, “Plakete baktığım zaman 1983 yılında başladığım bakkallık mesleği ve odamızdaki yönetim, denetim ve başkanlık günlerimi hatırlayacağım. Uzun bir süreç geçirdik. Süreç içerisinde elimizden geldiğince esnafımız için çalıştık. Bayrağı daha yukarı taşıyacak İsmail başkanım ve ekibine teslim ediyoruz. Türkiye’de örnek bir odayız. Genç arkadaşlarımız yola daha hızlı ve yeni projelerle çıkacaktır. Ben her zaman yanlarındayım. Sizleri seviyorum. Başkanlığı bırakmış olabilirim ama dostluk ve arkadaşlığımız baki kalacaktır” diye konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber