Her yerde Sabri Terzi var

BTP’nin Beşikdüzü Belediye Başkan adayı olarak açıkladığı isim, Sabri Terzi olmuştu.

Uzlaşmacı ve alçak gönüllülüğü ile Beşikdüzü halkının gönlünde taht kuran Sabri Terzi, seçim çalışmaları kapsamında halk ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor.

Bugüne kadar Beşikdüzü için kim hizmet etmişse, hepsine teşekkür ediyorum diyen Terzi; “Bundan sonra Beşikdüzü’nde bir değişim olacaksa, bu değişimin adresi gençlerdir, gençlerin bu ideallerini gerçekleştireceği adreste, Bağımsız Türkiye Partisi’dir” şeklinde konuştu.

Beşikdüzü için herkese dokunan projelerle halkın karşısına çıktıklarını ifade eden Sabri Terzi, projelerin tamamının vatandaşların güncel hayatını ilgilendirdiğini, bunların en başında ise gençler için  hazırlanan istihdama yönelik projeler olduğuna vurgu yaptı.

Ayrıca sosyal Belediyecilik anlayışı il ihtiyaç sahibi her aileye, düzenli olarak gıda desteği verileceğinide ileri süren Sabri Terzi, İlçede bulunan küçük ve büyükbaş hayvanların tüm veterinerlik hizmetlerinin de, Belediye tarafından üstlenileceğinin müjdesini verdi.

İhtiyaç sahibi hastaların masraflarını Belediye olarak biz üstleneceğiz diyen Terzi, ayrıca ev yapan ve maddi gücü yeterli olmayan vatandaşlarımıza, Belediye hizmetleri olarak destek olunacağını kaydetti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber