HERKES HATTINI BİLMELİ

Açıklamanın içeriğini Avrasya Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı sıfatına yakıştıramadık. Belediyemizin yasal olarak yaptığı yıkımı hukuksuz olarak görenlere şunu hatırlatırız.

Samsun Bölge İdari mahkemesinin kararını neden yok sayıyorsunuz. Hukuk dışı veya hukuksuzluğun içine siz saptanmışsınız.

Can ve mal güvenliğinden bahsediyorsunuz. Sorarım size kaç yıldır Yomrada hizmet veriyorsunuz? Herhangi bir sıkıntı yaşadınızmı? Yomrada bir şahıs veya kurumun mal ve can güvenliğine zarar gelmesini istemeyiz.

Buna şiddetle karşı çıkarız. Bu böyle bilinsin. Ama Yomralılara ve tüm kamuya açık 46 dönüm araziyede yasalara ve hukuka aykırı bir şekilde el konuşmasınada müsade edilmesinede karşıyız.

Açıklamalar o kadar mesnetsiz ve dayanaksız ki, yasalar ve hukukun gereği yerine getirildi diye devletin valisi, kaymakamı töhmet altında bırakılıyor. Bırakın çamur atmayı, elinizde hukuki bir veri varsa mahkemeye başvurun. Dahada ileri giderek seçilmiş belediye başkanına eşkiya diyebiliyorsunuz.

Bu cesareti nerden buluyorsun. Binlerce vatandaşın oyuyla seçilmiş belediye başkanına eşkiya diyerek onu seçen binlerce Yomralı vatandaşımıza hakaret ediyorsun.

Bu sizin hadiniz değil, aynen söz sahibine iade ediyoruz. Yömralı seçmenimiz kimi seçeceğini iyi düşünüp karar verir, vermişte.

Bugüne kadar size uzatılan uzlaşma ve barış elini hep ittiniz.

Bundan sonra enerjinizi Üniversitemizin Egitim ve öğretimini daha yükseklere taşımanız için harcamanızı tavsiye ederiz.

Biz mesaisini yaşanılabilir bir Yomra için harcayan ve çalışan Belediye Başkanımız sn Mustafa Bıyık ve Yomra Belediyesinin yanındayız.

Unutulmasın ki hiç bir Yomralının Avrasya Üniversitesi öğretim görevlisi, öğrencilerimiz ve çalışanlarıyala problemi ve sıkıntısı olmadı olmayacaktır. Sayğılarımızla. CHP Yomra İlçe Başkanı Erol Pekşen

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber