banner240
banner237
banner238

Hüseyin Örs'e saldıran vekile sahip çıktı, 'Elleri dert görmesin' dedi

Işık'ın saldırısına alkış tutan o isim Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Tarih Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Ebubekir Sofuoğlu oldu. İYİ Parti İzmir Milletvekili Aytun Çıray'ın Twitter üzerinden AKP'li Işık'ın fotoğrafını paylaşıp "Bu şahsiyetin TBMM çatısı altında görev yapması ülkemizin itibarı açısından ne yaralayıcı!" diyerek yaptığı paylaşımı alıntılayan Sofuoğlu, şöyle yazdı:
"Adamın dibiymiş Zafer Işık. Anlayana anladığı dilden konuşmuş. Bu bir ecdat geleneğidir, elleri dert görmesin. 
Müslüman, yeri ve zamanına göre hareket etmesini iyi bilendir.
Pısırıklar, Zafer Bey Kardeşimin bu adam gibi tavrını görsün de örnek alsın İnşaAllah...

Yakında Sarayda yeri hazır olan Sofuoğlu sofulugunla kalacak

"ÜNİVERSİTELER FUHUŞ EVLERİ" DEMİŞTİ
2020’nin aralık ayında iktidara yakın Akit TV’de yayımlanan bir programa konuşmacı olarak katılan Sakarya Üniversitesi öğretim üyesi Ebubekir Sofuoğlu, üniversite öğrencilerine dönük skandal sözleriyle kamuoyunun tepkisini çekmişti.
Sofuoğlu, üniversite öğrencilerini hedef alırken üniversiteler için “Sayın Cumhurbaşkanımız da vurguladı. Neredeyse fuhuş evleri” ifadelerini kullanmıştı. Program konuklarının uyarılarına rağmen konuşmasını sürdüren Sofuoğlu, “Gelin ben sizi gezdireyim. Siz nerede yaşıyorsunuz” sözlerini sarf etmişti.
Ebubekir Sofuoğlu, bir başka tarihte yine Twitter hesabından öğrencileri hedef aldığı paylaşımında anne ve babalara "Çocuklarınızı başka şehirlerdeki üniversitelere göndermeyin, kimlerle düşüp-kalktıklarından haberiniz olmuyor" diye çağrı yapmıştı. 
Kütahya’da düzenlenen “Vefatının 100. Yılında Ulu Hakan 2. Abdülhamid Han Konferansı”nda konuşan Sofuoğlu şunları söyledi:
Sofuoğlu, 2018 yılında  Kütahya’da düzenlenen “Vefatının 100. Yılında Ulu Hakan 2. Abdülhamid Han Konferansı”nda yaptığı konuşmada da “Google’ı kullanan, ilk icat eden Sultan Abdülhamid Han’dır. Gidemiyor, ulaşım imkânları yok, gitse sorun olacak payitahtta. Ne yapıyor; fotoğrafını çektiriyor, izliyor. Oradan bir şey üretiyor. Google’ın ilk mucidi bu anlamda Sultan Abdülhamid Han’dır. ‘Coğrafya kaderdir’ deniliyor ya coğrafyanın da psikolojisi var" ifadelerini kullanmıştı. 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber