İL MÜDÜRÜ SEHA SAĞLAM ASALETEN ATANDI

Bakanlıkça görevlendirilmemde öncelikle şahsıma güven duyan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Sayın Derya Yanık'a ve bu görevlendirmede iradesi, kararı, kanaati, desteği veya duası olan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Üniversiteden mezun olduğum 1994 yılından beri mesleğimi, doğru bildiğim şekilde ve meslek ilkelerine uygun olarak, toplumsal değerlerimizi, kültürümüzü ve inancımızı göz ardı etmeden uygulamanın gayreti içerisinde oldum. Hizmet sunduğum  insanlara asla din, dil, ırk, renk, siyasi görüş ayrımı yapmadım, yapılmasına da elimden geldiğince müsaade etmedim. Çalışma arkadaşlarım arasında da asla herhangi bir ayrımcılık yapmadım. Tamamen iş odaklı oldum.

Be de bu alanda çalışan mesai arkadaşlarım gibi zaman mefhumu olmadan, azim, gayret ve samimiyetle çalıştım. Hep iş ve hizmet odaklı oldum.  “Önemli adam” hastalığına hiçbir zaman yakalanmadım.  Bunun gerçekliğini  benimle yakın çalışan arkadaşlarım en iyi şekilde teyit edeceklerdir.

Yaptığım yanlışta özür dilemesini ve yanlıştan dönmesini bildim. Asla gurur ve kibir yapmadım.

Bir takım ruhuyla çalışma adaşlarımla birlikte karar verip, başarıyı da başarısızlığı da bölüşmeyi temel prensip olarak kabul ettim.

Fakirin, fukaranın, kimsesizin, mağdurun, muhtacın, acizin, hakkını hukukunu koruyup kollarken, kamunun hakkını ve hukukunu korumak ve gözetmek için de elimden geldiğince samimi bir gayret içerisinde oldum.

Çalışma hayatımızda zorlukları birlikte sırtladığımız İl Müdürlüğündeki ve kuruluşlarımızdaki tüm idareci ve her kademedeki çalışma arkadaşlarıma hizmete verdikleri samimi gayret için ayrı ayrı teşekkür ediyor, bundan sonra da fedakarlık, azim, sabır ve gayretle çalışacağımıza yürekten inandığımı dile getirerek yüklendiğimiz tüm görevlerde Mevla’dan muvaffakiyetler diliyorum .

Bu görevlerin bayrak yarışından ibaret olduğunun her daim idrakinde olarak taş üstüne taş koymanın derdindeyim.

Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.

Bizlerde Emiroğlu Medya Reklam ve Yayıncılık ailesi olarak İl Müdür Seha Sağlam'ı Tebrik ediyoruz 

Yaptıkları Yapacaklarının Teminatıdır Diyoruz

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber