İPEKYOLU SPOR KULÜBÜNDEN MUHTEŞEM BİR ORGANİZASYON

featured
Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kaşüstü ve Yomra’nın birlikteliğiyle kurulan İpekyolu Spor Kulübünün ‘’Birlik ve Beraberlik Yemeği’’ Flowers Toplantı ve Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi.

Yaklaşık 1500 kişinin katıldığı  organizasyonda, Kaşüstü ve Yomra’nın birlik ve beraberlik  mesajının kısa sürede tüm ilçeye yayıldığı görüldü.

Bordo Mavi Vefa Akademi, İpekyolu Spor Kulübü U-15, U-17 ve A Takım oyuncuları ve teknik ekibin sahneye davet edildiğinde salondaki çoşku kulübün ne kadar doğru yolda olduğunu gösteren en önemli kanıttı.

İpekyolu Spor Kulübü Başkanı Muharrem Sağlam konuşmasına, davete katılan misafirlere, sporculara ve İpekyolu Spor Kulübü Yönetim Kurulu’na teşekkür ederek başladı.

“Gençler bizi yalnız bırakmadı biz de her zaman gençlerimizle abi kardeş olduk ve görüyoruz ki bizim de abi ve kardeşimiz çok varmış” diyen Başkan Sağlam oluşturdukları birlikteliğin saygı çerçevesi içerisinde hiçbir zaman bozulmayacağını, arkadan  gelen kuşaklara da  aktarılacağını söyledi.

İPEKYOLU SPOR KULÜBÜNDEN MUHTEŞEM BİR ORGANİZASYON
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Trabzon Manset ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Sohbet Et

Yapay zeka asistanı
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.