banner240
banner237
banner238

İŞKUR, Karadeniz 2.Bölgesel Sanal İstihdam Fuarıyla İş Arayanlar ile İşverenleri Buluşturacak

Trabzon, Gümüşhane, Giresun, Ordu, Çorum, Amasya, Kastamonu illeri yer alacak. Karadeniz 2. Bölgesel Sanal İstihdam Fuarı iki gün boyunca saat 10:00 – 17:00 arasında gerçekleştirilecek.

Türkiye genelinde herkesin erişimine açık olacak fuara Trabzon, Gümüşhane, Giresun, Ordu, Çorum, Amasya, Kastamonu illerinden istihdam oluşturma potansiyeli yüksek olan sektörlerde faaliyet gösteren firmalar katılım sağlayacak.

İş arayan ve işverenlere zaman ve maliyet tasarrufu sağlayan Sanal İstihdam Fuarı'nda iş arayan vatandaşlar, “https://sanalistihdamfuari.iskur.gov.tr” adresi üzerinden firmalar hakkında bilgi alabilecek ve firma yetkilileri ile güvenli bir şekilde görüşme gerçekleştirebilecek. Ayrıca iş yerlerinin stantlarına dijital ortamda iş başvurusu, canlı çevrim içi seminerlere katılım, canlı olarak işverenlerle yazışabilme ve internet üzerinden iş görüşmeleri yapabilme imkânı gibi tüm hizmetler de tamamen ücretsiz olarak sunulacak.

Bölgesel olarak 100’den fazla firmanın katılacağı fuara Trabzon ilinden yerel ve ulusal 20’den fazla firmaya ait 200’e yakın açık iş ilanı ile katılım sağlayacak. İş arayan tüm vatandaşlarımız belirtilen tarihlerde interaktif olarak sanal istihdam fuarına katım sağlayabilirler.

TRABZON ÇALIŞMA VE İŞ KURUMU İL MÜDÜRLÜĞÜ

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber