banner240
banner237
banner238

İYİ Parti İl Başkanı Azmi Kuvvetli, bir yeni yıl mesajı yayınladı.

Üzülerek ifade etmeliyim ki, AK Parti Hükümetiyle geçen, kaybolan ve heba edilen yılların toplamına bir yenisi daha eklenmiş, umutlar ve beklentiler bir kez daha ertelenmek zorunda kalmıştır. 2022 yılında da; ümitler hüsrana uğramış, heyecanlar hezimetlere dönüşmüş ve gerilimden beslenen bir siyasi anlayış toplumsal huzuru fazlası ile zedelemiştir. Geride kalan 2022 yılı; içinde çekişme ve çatışma eğilimlerinin güçlendiği, kavga ve kaos sahnelerinin kuvvetlendiği, endişe ve korkuların tetiklendiği bir dönem olarak asla akıllardan çıkmayacaktır.

Demokrasiye yapılan kötülükler, çok sesliliğe vurulan darbeler, muhalefete gösterilen tahammülsüzlükler AK Parti’nin otoriter eğilimlerinin eseri ve neticesi olarak görülmelidir. Ülkemizin bugünkü gidişatından endişe duyan yüce milletimiz kısa bir süre sonra bu endişeyi umuda çevirecek seçimlerdeki fırsatı çok iyi değerlendirmelidir. Aksi halde 2022 yılını mumla arayacağımız bilinmelidir. Bütün bu olumsuz manzaraya rağmen, milletimizin 2023 yılıyla ilgili beslediği umutlar, düşünü kurduğu güzel günler doğal olarak bir hayli fazladır.

Dileğim, yeni yılın barışa, kardeşliğe, refaha ve dargınlıkların bitirilmesine vesile olması; taze başlangıçlar eşliğinde ve sıcacık duygular altında herkesin bir arada huzur bulunmasını sağlamasıdır.

Bu duygu ve düşüncelerle, 2023’te; toplumdaki derin ayrışmanın ortadan kalktığı, kavgaların uzlaşmayla sonuçlandığı, bu kavga ortamı üzerinden hesap yapanların hüsrana uğradığı, mutluluk, bereket ve sevinç dalgasının her vatandaşımızın hanesine yerleştiği bir yıl yaşanmasını diliyorum. 2023’ün, geçmişi güzellikleri ile yad etmek, geleceğe umutla bakabilmeyi alışkanlık haline getirecek bir yıl olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. Bu vesile ile Yüce Türk Milletini yeni yılını kutluyor hayırlara vesile olmasını diliyorum. Saygılarımla.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber