banner240
banner237
banner238

İYİ PARTİ LÇE BAŞKANI TEPKİ GÖSTERDİ

İSMET KÖSOĞLU

İKİZDERE-İYİ Parti İlçe Başkanı Ali Aycin İkizdere Kaymakamının süresi dolmadan aniden başka ilçeye atanmasına tepki gösterdi.

Cumhurbaşkanı tarafından imzalanan son Kaymakamlar Kararnamesinde 422 Kaymakamın yer değiştirdiğini söyleyen İkizdere İyi Parti İlçe Başkanı Ali Aycin Kaymakam Hacı Kerim Meral’in iktidar temsilcilerinin oyununa gelmediği için 2 yıllık hizmet süresi dolmadan başka ilçeye atandığını söyledi.

İlçe Başkanı Ali Aycin son kararname hakkında yaptığı açıklamasında’ ’İkizdere ilçemize kamu personeli dayanmıyor. Ya siyasetçi peşine düşüyor ya normal tayinle gidiyor ama eksikliğini vatandaş çekiyor. İkizdere Kaymakamımız Hacı Kerim Meral ilçeden ayrılma süresine 1 yıldan fazla zaman arken adeta ilçeden sürüldü.

Bu Kaymakam ne yaptı. Yolsuzluk yaptıysa alınsın, öyle adamı bizde istemeyiz. Kaymakam ilçede görevini yaptı ama İktidarın İkizdere’deki temsilcilerine seçilmişlerine yaranamadı.

İlçeme çok yazık ediliyor İlçede görevde bulunduğu 10 aylık sürede insanımız tarafından sevildi.

Bizden birisi gibi ihtiyacı olan herkese parti ayrımı yapmadan koştu ama Yereldeki adamlara maalesef yaranamadı ve tayinini çıkardılar’’ dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber