İYİ Parti Ortahisar Belediyesi Meclis Üyesi Berrin Tezel Erkuloğlu: Bu Ne Perhiz Bu Ne Lahana Turşusu ?!

Görüldüğü üzere “Kadın Yaşam ve İstihdam Merkezi”olarak geçiyor .

Henüz inşaat halinde iken yüklenici firmanın isminin isim olarak seçilme endişesi taşıyarak bir önsezi ile mecliste gündem yapıp İsim konusunda itiraz ve önerilerimi paylaştım. Dikkate alınmadı. Gelinen noktada haklı itirazıma belliki sayın zorluğu’nunda itarazı var ki fotoğrafının olduğu reklam afişlerinde kadınlara özgü sunulan merkezin isminde “Mehmet Cengiz” yazmamış. Ya da yazamamış ya da unutmuş mu ?!

Soruyorum

Öznesi kadın olan çok çirkin demekle yetinebileceğim bir cümle ile toplumun ve kadınların hafızasına işlenmiş şahsın bina içinde ve dışında her yerde ismi yazılı iken tanıtım afişlerinde neden yok ?

Konu ile ilgili yetkili birinin ;”buradan içeri erkek sinek bile giremez” derken kadın yaşam ve istihdam merkezinin adının bir erkek ismi ile anılmasını nasıl karşılıyorsunuz?

İçinize siniyor mu ?

Merkezin ismi ile Bilbord tanıtımlarında ki isimsizlik ne anlama geliyor ?

Onurlu gururlu Hiç bir kadın o merkezi bu isim altında kullanmaz bilin istedim! Oraya giderek ,Annesinin ismini bile aklına getirmeyen birinin egosunu beslemeyi hiç düşünmüyoruz. Bilin istedim.”

Yetkin ve etkinler konu ile ilgil irade ortaya koymuyorlarsa ya da koyamıyorlarsa hayır severe buradan seslenmek gerek !;

KADINLARIN YAŞAM KALİTESİNİ YÜKSELTECEK BİR MERKEZ BAĞIŞLAMIŞSINIZ MEHMET CENGİZ, MERKEZE İSİM KOYMA HAKKINI DA BAĞIŞLAYIN. ATA’MIZIN ANNESİ, MİLLİ ANNEMİZ ZÜBEYDE HANIM’IN İSMİNİ VERELİM BU MERKEZE.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber