KA-FEM Ailesi dayanışma yemeğinde buluştu…

Yıllar sonra kalabalık olarak bir araya gelen KA-FEM ailesi hem stres attı hem de dostluk mesajları verdi.

Pandemiden önce rutin olarak her yıl dayanışma ve kaynaşma yemeği yaparak derneğe katkı sağlayan KA-FEM Derneği, salgın hastalığın dünyayı kasıp kavurmasıyla bu organizasyonlardan hatta çalışmalardan bile geri kalmıştı. Salgının yavaş yavaş seyrini kaybetmesi ve normal bir gribe dönmesiyle yeniden eskiye dönüş yapan tüm sektörler gibi KA-FEM Derneği de 3 yıl sonra üye ve elemanlarına yemek düzenledi.

Yemeğe Dernek Başkanı Ali Adanur, Trabzon Müzik ve Halkoyunları Gençlik Spor Kulübü Derneği Başkanı Hüseyin Şılbır, KA-Fem Yönetim Kurulu Üyeleri, derneğin THM Koro şefi Muhammet Ali Yüluğ, TSM koro şefi Erhan Bebek, koro elemanları ve bazı üyeler katıldı.

Dernek Başkanı Ali Adanur yaptığı konuşmada 3 yıl aradan sonra böyle bir gecede bir arada olmaktan mutluluk duyduklarını belirterek “Birbirimize olan özlemimiz nihayet sona erdi. Evet belki hastalık tamamen dünyadan gitmedi ama artık onunla yaşamaya da alıştık. Sizlerden gelen talep doğrultusunda bugün birlikteyiz. 3 yılın acısını, tüm yılın yorgunluğunu bu gece burada çıkaracağız. Hepinize iyi eğlenceler diliyorum” dedi.

Daha sonra yılların piyanist sanatçısı Naci Ay’ın güzel müzikleri eşliğinde coşan katılımcılar gönüllerince eğlendi. Konuk başkan Şılbır ve koro şefleri Yüluğ ile Bebek de söyledikleri şarkı-türkülerle geceye renk kattılar.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber