KÖRFEZ TRABZON KÖPRÜBAŞI ARPALI KÖYÜ DERNEK BAŞKANI RASİM KIRVELİ’DEN BOLU İL EMNİYET MÜDÜR SADETTİN AKSOY’A ZİYARET

Ziyartele ilgili dernek başkanı Rasim KIRVELi şu açıklamalara yer verdi: ‘’ Bartın Üniversitesinde öğrencilik dönemlerimde Türkiye’deki birçok İl Emniyet Müdürlüklerine görevlendirmelerle yakın savunma eğitimleri ve seminerleri verdim. Polisimizle her zaman iç içe oldum.

Polis vatandaş ilişkisi ne kadar yakın olursa suç oranı o derecede azaldığına şahitlik ettim. Polislerimizin mesaisi olduğunu da görmedim. Polislik, gönül işi olduğunu gördüm.

Parayla bu işi yapamazsınız. Bu milleti bu ülkeyi bu devleti severek cani gönülden bağlanarak yapılabilecek mesleklerin başında gelen bir meslektir. Bolu İl Emniyet Müdürümüz Sadettin Aksoy ağabeyimizde meslekte önemli başarıları olan değerli bir ağabeyimizin Bolu’da görev yapması bence oldukça sevindiricidir.

Sadettin müdürümüzün en önemli özelliği Polis – Vatandaş ilişkisi örneği nasıl olur en güzel örneğidir. Türk poIisi Atatürk iIke ve inkiIapIarının yıImaz savunucusudur.

Bizler her zaman polisimizin yanındayız.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün de dediği gibi “Herkesin poIisi kendi vicdanıdır, fakat poIis vicdanı oImayanIar karşısındadır.” ( Gazi Mustafa Kemal Atatürk.) diyerek sözlerime son veriyorum. ‘’ dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber