KTÜ’DE  MUHTEŞEM KONSER ARTVİNLİ ŞEFTEN MÜZIK ZIYAFETİ

featured
Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hem Trabzon’daki hem de Hopa’dan hemşehrileri ünlü bestekar yanlız bırakmadı..

Trabzon Liselerinden Yetişenler Derneği-Vakfı (TLYD) Türk Sanat Müziği Topluluğu, ‘Yeni Yıl Konseri’ ile sezona ‘Merhaba’ dedi.

 KTÜ Atatürk Kültür Merkezi’ni buz gibi havaya rağmen dolduran sanatseverler şarkıların sıcaklığı ile ısındılar. 
Sunuculuğunu Yasemin Uzun’un yaptığı, Trabzon Üniversitesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü öğretim görevlisi Artvin Şavsatlı bestekar şef Özdemir Hafızoğlu’nun adeta nakış gibi işlediği TSM Korosu 2 saat süren programda izleyicilere muhteşem bir müzik demeti sundu.

 Gecede Artvinli bestekar Özdemiroğlu’nu hemşehrileri de yanliz bırakmadı.. Trabzon Artvinliler Derneği Başkanı Ahmet Külekçi ve yönetim kurulu üyeleri Özdemiroğlu’na plaket takdim ederken Hopa’dan Trabzon’a gelen sanatçılar da geceye renk kattı..

KTÜ’DE  MUHTEŞEM KONSER ARTVİNLİ ŞEFTEN MÜZIK ZIYAFETİ
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Trabzon Manset ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Sohbet Et

Yapay zeka asistanı
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.