MEMUR, KADROLU SİYASETÇİ KONGRE SALONLARINDA

Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti fanatikliği ile bilinen, Tarım ve Orman Bakanlığı emrinde Akçaabat Orman İşletme Şefliğinde Orman Muhafaza Memuru olarak görev yapan memur Erman Baş, AK Parti’nin hiç bir etkinliğini kaçırmıyor.

Mesai saatlerinde AK Parti’nin kongre, devir teslim, temayül etkinliklerini pür dikkat takip eden kadrolu siyasetçi Erman Baş, AK Parti Ortahisar İlçe Kongresinde yine sahalardaydı.

Parti fanatiği gibi tirübünlerde avazı çıktığı kadar bağıran Erman Baş, çıkacak nefesi kalmayınca su içip yine parti fanatikliğine devam etti.

Baş’ın bu denli parti fanatikliği yapması herkesin tepkisini çekerken, kendisi aldığı disiplin cezalarına rağmen parti fanatikliğine devam ediyor.

MEMUR, KADROLU SİYASETÇİ KONGRE SALONLARINDA
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Trabzon Manset ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Sohbet Et

Yapay zeka asistanı
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.