MHP İL BAŞKANI İHSAN ALKAN’’ GÜNÜ BİRLİK DEĞİL KALICI TUR RİZEYE GELSİN’’

İSMET KÖSOĞLU

RİZE-MHP Rize İl Başkanı İhsan Alkan’’ ÇAYKUR ve çay üreticisini koruyan Çay kanununun çıkmasını istiyoruz, Rize’ye günübirlik değil kalıcı turist getiren turlardan yanayız’’ dedi.

Rize’de Havalimanı, çay ve turizm ile ilgili gazetecilere açıklamada bulunan MHP Rize İl Başkanı İhsan Alkan günübirlik değil kalıcı turistlere ihtiyaç vardır dedi. Başkan Alkan’ Rize’mizin doğal güzelliklerinin yok olmasını istemiyoruz. Muhteşem güzellikte yaylalarımız var. Şikâyet alıyoruz bazı yaylalara tur otobüsleri çıkamıyor yol istiyorlarmış. Yaylaya gidecek turist sabah akşam yemeğini başka yerde yiyerek Rize’nin yaylasını gezmeye gelmesin. Bölgede günlerce kalacak turist isteriz.

ÇAYKUR ve üreticiden yanayız

Çay kanununun çıkmasını isteriz. Üreticimiz ve ÇAYKUR bizim olmazsa olmazımızdır. Üretici ve ÇAYKUR’u koruyacak bir çay kanununun çıkmasından yanayız. Temaslarımız devam ediyor. Müstahsil ve ÇAYKUR olmayan bir teklife açık olmadığımızı her yerde söylemişizdir. MHP olarak içinde müstahsil ve ÇAYKUR yoksa MHP orada yoktur, ana unsurumuz ÇAYKUR’dur, üreticimiz korunmalıdır. Çay çok değerli bir üründür, % 60 kadar yapılan kuru çay zammı yine de yeterli değildir.100 liradan aşağı fiyatta çay olmamalı. Yeni yaş çay kampanyamızda özel sektörün açıklanan yaş çay fiyatından aşağı çay almamasını isteriz.

Milletvekili adaylığı

Biz bir partiyiz. MHP nin Rize İl Başkanıyım. Genel Başkanımız Sn. Devlet Bahçelinin vereceği her karara uyarız. Genel Başkanım ne derse o olur. Rize’de Cumhur ittifakıyla 3 Milletvekilini almak isteriz’ dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber