banner240
banner237
banner238

Milletvekili Ayvazoglu Araklı’da Önemli İncelemelerde Bulundu

Ardından Ak Parti Araklı İlçe Başkanı Şaban Bıyık ve teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi.

Ayvazoğlu buradan Araklı-Bayburt yolu güzergahında bulunan ve son derece önemli bir yol olan Tilkibeli mevkinde incelemelerde bulundu. Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu’na Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, Ak Parti Araklı İlçe Başkanı Şaban Bıyık, Ak Parti Trabzon İl Başkan Yardımcısı Fahri Coşkun, Ak Parti Araklı İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mesut Çebi, Meclis Üyesi Mustafa Akgün tüm ziyaretleri boyunca eşlik etti.

Ayvazoğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; ”Araklı ilçemizde Araklı-Bayburt Karadere Yolu önemli geçiş noktası Tilkibeli geçidinde İlçe Belediye Başkanımız Recep Çebi, ilçe Başkanımız Şaban Bıyık ve Belediye Meclis Üyemiz Mustafa Akgün ile birlikte yerinde incelemelerde bulunduk.
Çağımız koşullarına uygun, güvenli ve konforlu bir yolculuk imkanı taşıyan bu yolun çalışmalarının tamamlanıp yolumuzun ulaşıma açılması ile ilgili olarak Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı nezdinde girişimlerimize ve takibimize devam edeceğiz.” ifadelerine yer verdi.

Milletvekili Bahar Ayvazoğlu ve beraberindekiler Erenler, Çankaya ve Çatak mahallelerinde bulunan vatandaş ve esnafla bir araya gelerek hasbıhal oldu. Başkan Çebi koronavirüs tedbirleri kapsamında maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uyan hemşehrilerine hemde Milletvekili Bahar Ayvazoğlu'na ilgi ve alakasından ötürü teşekkür ederek, yapılması planlanan projelerin sıkı takipçisi olduklarını vurguladı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber