banner240
banner237
banner238

Milletvekili Balta Vakfıkebir’de Yatırımları İnceledi

Önce altyapı çalışmaları devam eden Vakfıkebir Organize Sanayi Bölgesine giden Milletvekili Muhammet Balta ve beraberindekiler çalışmaların daha da hızlandırılması için yapılması gerekenler hakkında istişarelerde bulundular.  Burada yapılan incelemelerin ardından bir açıklama yapan TBMM Çevre Komisyonu Başkanı, AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, “Yıllardan beri beklediğimiz ve yüzlerce vatandaşımıza iş ve aş kapısı olacak olan Vakfıkebir Organize Sanayi Bölgemizde artık mutlu sona çok yaklaştık. Burası doğal güzellikler acısından da muhteşem bir manzaraya sahip. Bizlerde okuldan buraya gelerek piknik yapıyorduk. Çok yoğun ve büyük uğraşlar verdik. Sayın Bakanlarımız bizlere çok büyük destek verdi. Altyapısı ihale edildi, çalışmalar devam ediyor. Yolu 5 kilometre çift gidiş çift geliş olarak yapılacak. Yakın zamanda başlıyor. Elektrik şebekesi ihale edildi. Bizim temennimiz buranın biran önce faaliyete geçmesidir. Ödemeler konusunda hiçbir sıkıntı yok.

İNSANLARIMIZA İŞ İMKANI SAĞLAMAYA ÇALIŞIYORUZ.

     İnsanlarımıza gurbete gitmeden iş aş imkanı sağlamaya çalışıyoruz. Bunun için uğraşıyoruz. Kendi yaşadıkları yerlerde çalışabilecekleri işleri olsun istiyoruz. Fabrikaların kurulacağı parsellere çok büyük talep var. Yeni yatırımcıları da buraya bekliyoruz. Devletimizin bütün imkânlarını seferber ettik. Bizlerden hiçbir zaman yardım ve desteklerini esirgemeyen, Trabzon’a yapılan her hizmette imzası olan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, bütün Bakanlarımıza, milletvekillerimize, belediye başkanlarımıza, siyasi parti temsilcilerimize, emeği gecen herkese teşekkür ediyoruz. En büyük mutluluğumuz burada bacaların tüttüğünü gördüğümüz an olacaktır. Emin adımlarla bu mutlu güne doğru yaklaşıyoruz. İlçemize, yöremize ve Trabzon’umuza hayırlı olsun” dedi. 

            OSB’de yapılan incelemelerin ardından sırasıyla, tamamlanma aşamasında olan Vakfıkebir Kaymakamlık Lojmanında, sosyal etkinliklerin yapılabileceği bir şekilde yeniden düzenlenmesi planlanan Vakfıkebir Cezaevi binasında, yapımı tamamlanan Vakfıkebir Devlet Hastanesi İlave Nizamiye Binasında, yapımı devam eden 14 Şubat Kurtuluş Caddesi Peyzaj Proje alanında ve yine yapımı tamamlanan Vakfıkebir Ekmek Temalı Millet Bahçesinde incelemelerde bulundular.  Ayrıca yakınları vefat eden Karadeniz Kardeşler A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Karadeniz’i işyerinde, Garip Ailesini işyerinde ve Sinan Ailesini evlerinde ziyaret ederek başsağlığı dileklerini ilettiler.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber