MUHAMMET BALTA’DAN 29 EKİM MESAJI!

TBMM Çevre Komisyonu Başkanı ve AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, "Büyük fedakarlıklarla kazandığımız bağımsızlık mücadelesi sonucunda kurulan, millet iradesinin hakim kılındığı Cumhuriyetimizin 99. yılına ulaşmanın haklı gururunu yaşıyoruz' dedi.

TBMM Çevre Komisyonu Başkanı ve AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, Cumhuriyetin 99. Kuruluş Yıldönümü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı. Milletvekili Balta, mesajında “Her türlü zorluğa ve imkânsızlığa rağmen Aziz Milletimizin bağımsızlığına kavuşabilmek için kadınıyla erkeğiyle, yaşlısıyla genciyle topyekûn inanç ve kararlılıkla giriştiği Kurtuluş Savaşı’mız, her safhası eşsiz kahramanlık destanlarıyla dolu büyük bir zaferle sonuçlanmıştır. Bu büyük zaferin sonucunda kahramanlarımız tarafından bize, geçmişimize gururla, geleceğimize güvenle bakmamızı sağlayacak bir ülke ve Cumhuriyet armağan edilmiştir.

Kurtuluş Savaşı’nda tarihi bir başarı elde edilmesi ve ardından Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulması, Anadolu’daki bin yıllık egemenliğimizi ebedileştiren ileri görüşlü bir adım olmuştur. Türkiye'nin aydınlık bir geleceğe adım adım yürüdüğü bir dönemde, bir olarak, birlik olarak, milletimiz için bu toprakları vatan kılan değerlere sonuna kadar sahip çıkarak yolumuza devam edeceğiz. Hiçbir gücün, hiçbir kötü niyetin, hiçbir kirli emelin bizi yolumuzdan döndürmesine izin vermeyeceğiz” dedi.

Milletvekili Balta sözlerini şöyle sürdürdü: “Hükümet olarak son 20 yılda Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğindeki devrim niteliğindeki reformlarla, dünyada hayranlıkla takip edilen mega projelerle, insani yardımlarla dünyanın istikrar, refah, adalet ve vicdan merkezi haline gelen Türkiye Cumhuriyeti, kuruluş ideali olan hedeflere bugün her zamankinden daha yakın olmuştur. Büyük ve güçlü bir Türkiye idealimize giden yolda yepyeni bir Türkiye Yüzyılı başlıyor. Türkiye Yüzyılı vizyonumuzla bugünkü kazanımlarının da ilerisine geçmiş, çok daha kalkınmış ve müreffeh bir Türkiye'yi milletimizle el birliği, gönül birliği ve kader birlikteliği içerisinde inşa edeceğiz.

Bu duygularla hemşerilerimin ve bütün milletimizin Cumhuriyet Bayramını tebrik ediyor, Türk milletinin egemenliğinin bir kez daha tarihe nakşedildiği, cumhuriyetin ilanının 99. yılında başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm Milli Mücadele kahramanlarımızı rahmetle yad ediyorum."

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber