MUHTAR SERT ROBİN HUD OLDU ZENGİNDEN ALIP FAKİRE VERDİ

Çünkü her daim sitemleri değil güzel şeyleri de birçok kişiye örnek olsun diye mesleğini,konumunu tam anlamıyla icra eden kişileri de anlatmamız gerek ki bu hayatta güzel şeylerin de olduğunu bilerek sevinmeliyiz.
Kendisini tanıdığım dan beri beni çok şaşırtmıştır.
İlk şunu söylemek isterim seçim günü ön yargıyla çok mutsuzdum bir masa sevdalısı daha makama geldi deyip üzülmüştüm ama sonra ne mi oldu bana güzel bir ders verdi kendisi birkez daha ön yargının ne kadar anlamsız olduğunu öğretti ve kendisinden helallik istedim. Çünkü ben muhtarlığı bir ikametgah kağıdı alınan yer olarak bilirken bana bir muhtarın ne yapması gerektiğinden fazlasını öğretti. Bana ve mahallemize örnek bir insanın, muhtarın nasıl olması gerektiğini öğretti,yardimlaşmanın ,birilerini düşünmenin, ihtiyacı olanın yanında olmanın,darda olana koşmanın en önemlisi hiçbir siyasi güdü gitmeden sadece insan olmanın nasıl birşey olduğunu bize kanıtladı. Kadirbey bize bir umut oldu. Hepimize bir abi,baba sanki ailemizden biri oldu,her derdimizde ister resmi bir makamda ister bir hastane koridorunda ailenizden önce ilk aradığımız kişi oldu kendisi. Herkesi düşündü. Yaşlısın dan , çocuğuna kadar,ev ev dolaştı herkesin eksiği ne kapılara kadar dağıttı, üşüyen çocuklara, ayağında ayakkabısı olmayan çocuklara baba oldu giydirdi bunları nasıl yaptı mı sırf ihtiyaçlı insanlar için Robin Hud oldu zenginden alıp fakire verdi desek hiç yanlış olmaz.
Yaptıklarını anlatsak bitmez.
Buna o kadar çok eminim ve mahallece eminiz ki bir makam kaygısı için değil sadece olması gereken bir insan olarak çalıştığına, mesleğini icra ettiğine çok ama çok eminiz.
Tek üzüntüm Kadir beyin değerini bilmeyen insanların olması bu çok acı böyle bir insanı mahallemiz adına kaybetmek inanın insanın kendi ayağına kurşun sıkması gibi çok anlamsız olur.
Kendisinin değerini, kıymetini bilmeye bütün mahalle sakinlerini ve o mahallede yetişmiş, büyümüş biri olarak borç bilir söylemek isterim.
Şimdiden başarılar Kadirbey

Başın düşerse dara  muhtar KADİR SERT'i ara solaganı artık bundan böyle ROBİN HUD'u ara olarak değişebilir 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber