NANNA (ANNE ELLİ) TÖRENLE AÇILDI

İSMET KÖSOĞLU

Rize Merkez kentsel dönüşüm projesinde yenilenen Eski Belediye Blokları Çarşısında her gün yeni bir işyeri hizmete açılıyor. Vali İhsan Selim Baydaş ve Belediye Başkanı Rahmi Metin’in açılış kurdelasını kestikleri, Nanna Patisserrie isimli işletmede 20 ye yakın çalışan istihdam edilecek.

Kalabalık bir davetli topluluğu eşliğinde, Rize Müftü Yardımcısı Abdülkerim Karabıyık'ın duasıyla hizmete açılan işyerinin açılışında konuşan işyeri ortaklarından Hayrettin Toraman’’ Nanna, anne demek. Neden anne eli derseniz, çünkü anne sıcaktır, anne ikramcıdır, anne yemediğini yedirmez. İşte Nanna ailesi olarak bizlerde, bu önemli sektörde yola çıkarken, yemediğimizi yedirmeyeceğiz dedik. Nanna'da damak tadınıza hitap eden onlarca ürün en modern tesislerimizde üretilmektedir. Pasta, baklava çeşitleri, fas food çeşitleri, tatlı, tuzlu kurabiyeler, çikolata çeşitleri, sabah kahvaltıları ve daha nice ürünler. Altıncı şubemizin açılışına iştirak eden, şehrimizin siz değerli yöneticileri, bu mutlu günümüzde Rize ve Artvin illerimizden gelen değerli misafirlerimize, Rizeli hemşerilerimize, çeşitli kurum ve kuruluşların yöneticilerine, müşterilerimize çok teşekkür ediyoruz. Sizlere hizmet vermekte rabbimiz bizleri mahcup etmesin inşallah" dedi.

Belediye Başkanı Rahmi Metin' de açılışta’’ Yeni Kentsel dönüşüm çarşısı, eski ismiyle Belediye Blokları Rize’mizin aynası konumundadır. Bu güzel müesseseyi Rize’mize kazandıran sizlere teşekkür ediyoruz. Hayırlı ve uğurlu olsun. "dedi. Açılışa katılan tüm misafirlere Nanna ürünlerinden ikram edildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber