Of Saadet’ten 3. Geleneksel Vefa Gecesi

Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Saadet Partisi Of İlçe Başkanlığı tarafından hazırlanan ahirete irtihal eden Milli Görüş dava erleri için iki yıl önce başlatılan Geleneksel anma gecesinin bu yıl üçüncüsü yapıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Saadet Partisi Of İlçe Başkanı Ahmet Muratoğlu; “Milli Görüş’ün bu güne kadar görev yapıp ahirete göç eden neferleri, bizlere bu görevleri nasıl bırakmışsa, bizde aynı şekilde bizden sonrakilere layıkıyla bırakmak için gayret ediyoruz. Bu hassasiyeti her zaman diri tutma adına böyle programları gerçekleştiriyoruz.” dedi.

Milli Görüş hareketinin iyilikleri hakim kılma, kötülükleri ortadan kaldırma hareketi olduğunu vurgulayan Muratoğlu, “20 yıl aradan sonra Meclisten hakkı, hakikatleri haykıran Milli Görüş erlerini görmenin mutluluğunu yaşıyoruz. İnşaAllah aynı inanç ve gayretle mücadele ederek Of Belediyesi’ne de Milli Görüş bayrağını dikip herkes için yaşanılabilir bir Of’u inşa edeceğiz.” diyerek programa katılanlara teşekkür etti.

Saadet Partisi Of Belediye Başkan Adayı Mustafa Saral ve Saadet Partisi GİK Üyesi Cevat Kurt’un selamlama konuşmasından sonra Kudüs Tv Genel Yayın Yönetmeni Nurettin Şirin Erbakan hoca üzerinden Hak batıl mücadelesini anlattı.

Filistin’de yaşanan vahşetin ve Hamas’ın mücadelesini detaylı şekilde anlatan Nurettin Şirin, Aksa Tufanının Filistinliler ile İsrail’in, Hamas ile zalim İsrail’in savaşı olmadığını, hak batıl mücadelesi olduğunu söyledi.

Of Saadet’ten 3. Geleneksel Vefa Gecesi
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Trabzon Manset ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Sohbet Et

Yapay zeka asistanı
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.