OF SPOR SÜRMENE MEMİŞAĞA'DA 

Ofspor Başkanı Olcay Saral, Genel Sekreter Mehmet Hacıkerimoğlu,
Teknik Direktör Resul Delireisoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri İsmail Kılıç, Adem Çelik, Dursun Kemal Şişik ve tüm Ofsporlu futbolcuların hazır bulunduğu kahvaltı sonrası, Sürmene Tarihi Memişağa Konağı gezildi. Memişağa Konağı İşletmecisi Mehmet Abdikoğlu ve Konak Yöneticisi Yasin Köroğlu tarafından karşılanan Ofspor heyetine, Sürmene Tarihi Memişağa personeli 2. Lig yolunda başarı dileklerinde bulundular. Ofspor Kulübü Başkanı Olcay Saral kahvaltı sonrası yaptığı açıklamada, kahvaltı programını organize eden ve kendilerine destek veren Sürmene Tarihi Memişağa Konağı işletmecilerine teşekkür etti. Başkan Saral, "Yeni sezon yeni umutlar. 
Son 3 senedir Play-Off'da  yarıştık. Geçen sezon 3. Liglerin en çok gol atan takımlarından biri idik. Bu sene yeni ve daha genç 14 oyuncumuzla daha iyisini yapmayı hayal ediyoruz. Olmaz demiyoruz, olsun diye yine omuz omuza verelim diyoruz. Ofspor profesyonel lig tarihinin en yerli takımına daha çok sahip çıkın istiyoruz
İsim sponsorumuz : Yeşilyurt D.Ç
Forma sponsorlarımız Seluz, Romatem ve %100 Ofsporluyuz kampanyamıza ciddi anlamda destekler gelirken, sizlerin de Ofstore mağazamızdan çeşitli ürünler alarak destek olmanızı bekliyoruz," dedi. Kahvaltı programı, hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber