Öğretmenler günü mesajı

Trabzon Ticaret Borsası (TTB) Meclis Başkanı Nevzat Özer, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı ve gençlerimizi yetiştiren öğretmenlerin baş tacımız olduğunu belirterek, bölücü terör örgütünün öğretmenlere yaptığı saldırının da gerçekte Türkiye’nin geleceğine yönelik olduğunu söyledi.

Nevzat Özer, 24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesi ile yayınladığı mesajda, Mustafa Kemal Atatürk’ün, “Öğretmenler; Yeni nesli, Cumhuriyetin fedakâr öğretmen ve eğitimcilerini, sizler yetiştireceksiniz ve yeni nesil, sizin eseriniz olacaktır" sözünü hatırlatarak; “Öğretmenlerimiz her yerde, her mekanda baş tacımızdır. Geleceğimizi şekillendirecek olanlar onlardır. İşte bu nedenledir ki Türkiye’nin geleceğini karartmak isteyen, arkasına dış güçleri de alan bölücü terör örgütü öğretmenlerimizi de hedef almaktadır. Geçmişte de almıştır, bugün de Ayşenur Alkan öğretmenimizi alıp, şehit etmiştir. Ancak bu alçakça saldırılar ne öğretmenlerimizi, ne de milletimizi yıldırabilecektir. Türk Silahlı Kuvvetleri bu çapulculara gereken dersi veriyor, vermeye de devam edecektir” dedi.

Nevzat Özer, öğrenmenin de yaşı bulunmadığını ifade edip, Hz. Ali’nin ‘Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum’ sözlerinin de dinimizin öğretmeyi ve öğrenmeyi ne denli önemsediğinin çok açık bir ifadesi olduğunu da belirterek, tüm öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber