ORDU JANDARMA KOMUTANINA FORMA HEDİYESİ

featured
Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ordu İl Jandarma Komutanına Sebat Gençlik Spor forması hediye edildi.

3.Lig 4. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Akçaabat Sebat Gençlik Spor Kulübü’nün Başkanı Cemil Kalkışım, ligin 27. haftasında deplasmanda oynanan Orduspor 1967 maçı öncesinde anlamlı bir ziyarette bulundu.

Başkan Kalkışım, daha önce Akçaabat’ta görev yapan Ordu İl Jandarma Komutanı’nı ziyaret ederek kendisine Sebat Gençlik Spor forması hediye etti. Ziyaretin ardından değerlendirmelerde bulunan Kalkışım, “Günümüz çok güzel geçti. Bu güzelliğin yaşanmasına vesile olan Ordu İl Jandarma Komutanımız Sayın Sadi Akman beye, Ordu Valimiz Sayın Muammer Erol beye ve bütün Orduspor yönetim kuruluna çok teşekkür ediyorum. Çok mutlu olduğumuzu belirtmek istiyorum” ifadelerini kullandı.

Futbolda dostluk ve centilmenliğin ön planda olması gerektiğini vurgulayan Kalkışım, “Futbolda bunlar olması gerekiyor, dostluklar, centilmenlikler, güzellikler ön planda. Sonuçlar sahada olup sahada bitmesi gerekiyor” şeklinde konuştu.

ORDU JANDARMA KOMUTANINA FORMA HEDİYESİ
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Trabzon Manset ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Sohbet Et

Yapay zeka asistanı
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.