banner240
banner237
banner238

Ortahisar Gazeteciler Cemiyeti'inden  Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'ne  Yargı Yoluyla Cevap 

Trabzon Ortahisar Gazeteciler Cemiyeti Kuruldugu günden beri karşı cıkan Trabzon Gazeteciler Cemiyeti başkanı ve yönetimine Trabzon 2. Asliye Hukuk Mahkemesi Esas 2021/98 ve Karar 2021/202 Gerekceli Kararı ile tokat gibi cevap verdi.
Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı topladıgı imzalar ile Valilik Makamına 22.6.2020 kayıtlı dilekce ile Trabzon Ortahisar Gazeteciler Cemiyeti Derneği Başkanı İbrahim Hakkı Emiroğlu Açılan davaya anında cevap vermesi için Türkiye'nin Başarılı Avukatlarından Ankara Barosu üyesi Avukat Meltem Tumurer'e vakalet verdirerek.
Anında savunmasını yapan Ankara Barosu Üyesi Avukat Meltem Tumurer tek celsede kazanarak davayı kazanmasını sağlamıştır.
Trabzon Ortahisar Gazeteciler Cemiyeti'nin Başkanı İbrahim Hakkı Emiroğlu Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Küçük bizleri gazeteci saymamıştır başkanı bulundugum cemiyetimizin her bir üyesi dernek tüzüğümüze göre üye yapılmıştır.Ben ve bir çok arkadaşımızda şu an kendisinin başkanı oldugu cemiyetin üyesi idik galiba kendisi bunu unuttu ama adalet verdiği kararla bunu kendisine hatırlatmıştır.
Şimdi buradan yakında seçimlere gidecek olan Trabzon Gazeteciler Cemiyeti üyelerine sesleniyorum 1946 yılında kurulan şanıyla her yerde ön saflarda olan bir çok başarılara imza atan böylesi bir cemiyeti kendi hırsına alet ederek birlik içinde olması gerekirken ayrımcılıga getirerek Trabzon Gazeteciler Cemiyetini soyadı gibi Küçük düşüren ve bazı kulislerde tekrar adayım diyerek kulisler oluşturan Küçük başkana karşı aday cıkartarak Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'in itibari kurtarması gerekir .
İşte Ankara Barosunun Başarılı Avukatı Meltem Tumurer'in Davanın Gerekçeli kararı Aynen Yayınlıyoruz

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber