OSMAN KALYONCU SİTE SAKİNLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ

featured
Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Kalyoncu Site Sakinleri İle Bir Araya Geldi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçaabat Belediye Başkan Adayı Akademisyen Osman Kalyoncu, saha çalışmaları kapsamında Yaylacık Mahallesi İlk Adım Sitesi sakinleriyle bir araya geldi.

31 Mart Mahalli İdareler Seçimi öncesinde kendisini sahada sık sık gördüğümüz Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçaabat Belediye Başkan Adayı akademisyen Osman Kalyoncu, yorulmak nedir bilmeden saha çalışmalarına devam ediyor. Gece geç saatlere kadar çalışmalarını sürdüren Kalyoncu, saha çalışmaları kapsamında Yaylacık Mahallesi İlk Adım Site sakinleri ile bir araya geldi. Burada vatandaş ile bir araya gelen Kalyoncu; önümüzdeki yerel seçimlere dair önemli istişarelerde bulundu ve projelerinden bahsederek karşılıklı fikir alışverişi gerçekleştirdi.

Gerçekleştirdiği ziyarette aynı zamanda vatandaşın öneri ve taleplerini de dinleyerek not almayı ihmal etmeyen Kalyoncu; ziyaret sonrası yapmış olduğu açıklamada, ‘’ Projelerimizi her ortamda her saatte anlatmaya devam ediyoruz. İlk Adım Site sakinlerinin talep, öneri ve sıkıntılarını dinledik; aynı zamanda çözüm önerilerimizle projelerimizi aktardık. Konukseverlikleri için çok teşekkür ediyorum’’ ifadelerine yer verdi.

OSMAN KALYONCU SİTE SAKİNLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Trabzon Manset ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Sohbet Et

Yapay zeka asistanı
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.