PAZARKAPI'DAKİ SORUNLARI KÖKÜNDEN ÇÖZÜYORUZ

Esnaflarla olan sohbetinde, gece boyu gerçekleştirdikleri su tahliye çalışmalarının ardından günün ilk ışıkları ile birlikte temizlik ve onarım çalışmalarına hız verdiklerini kaydeden Zorluoğlu, tüm birimleri ile bölgede olduklarını kaydetti. "Burada sürekli bu olaylar yaşanıyor" diyen esnaflara, "Bu sorunları çözmek için buradayım" diye yanıt veren Zorluoğlu, "Burayı biliyoruz, bende burada büyüdüm. Sorunları kalıcı olarak çözmek için buradayız. Kadınlar Pazarı'nı yıkıyoruz zaten, yenileceğiz. Buradaki altyapı sorunlarını da kökünden çözeceğiz. İnşallah yapacağımız çalışmaların ardından bu problemler bir daha yaşanmayacak" dedi.

Bölge esnafların maddi kayıplarının giderilmesi de içinde Bakanlıkla görüşeceğini ifade eden Zorluoğlu, "Hasar tespitlerinin yapılıp esnaflarımızın zararının karşılanması için girişimlerde bulunacağız. Bu hususta bizatihi Bakanlık ile görüşeceğim" ifadelerini kullandı. 

Başkan Zorluoğlu, Trabzon'un birçok noktasında su taşkını ve heyelan olayları ile mücadele çalışmalarının yanı sıra yüksek bölgelerde kar mücadelesi çalışmalarına ivedilikle devam ettiklerini sözlerine ekledi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber