banner240
banner237
banner238

POLİS EMEKLİLERİ SORUNLARINI MASYA YATIRDI

POLİS EMEKLİLERİ SORUNLARINI MASYA YATIRDI

Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneği Trabzon Şube Başkanlığı Genel Başkan Doğan Şimşek Bey’inde katılım ile Polis Emeklilerinin sorunlarını istişare toplantısı düzenledi.

Toplantıya çok sayıda Polis emeklisi katıldı.
Toplantı ile ilgili bilgi veren Trabzon Şube Başkanı Dursun Ali Atmaca Şöyle dedi.

KYÇ Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneği Genel Merkezinin Organize Ettiği 4.Karadenız Bölgesi İstişare Toplantısı 01.06.2023 Tarihinde Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi 2 Nolu Salonda Üyelerin Katılımı ile bir toplantı yaptık.

1948 yılında kurulan KYÇ Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneğinin tarihinde ilk defa yapılan, bölge istişare toplantılarına Trabzon Şubesi ev sahipliği yapmıştır.

Genel Başkan Doğan Şimşek, Genel. Bşk. Yrd. Faruk Pekçe, Gnl. Bşk. Yrd. Ali Özyit,  Muh. Üye Mustafa Avcı ve Yönetim kurulu üyesi Resul Kılıç ile, Zonguldak KYÇ Şub. Bşk. Hayrettin Gezer, Bartın Şb. Bşk. V. Ahmet Keleş, Samsun Şb. Bşk. Mustafa Yaşar Koç ve Ordu Şb. Bşk. Ahmet Demir’in katılımı ile gerçekleştirildi.

Açılış konuşmasını yapan KYÇ Polis Emeklileri Derneği Trabzon Şube Bşk. Dursun Ali Atmaca, 2019 yılında kurulan derneğin dünü bugünü, yaptıkları ve hedefleri hakkında slayt gösterisi eşliğinde bilgiler sunmuştur.

ÜYELİKTE İLK HEDEF 500
1200 emekli Polisin ikamet ettiği Trabzon’da, 371 dernek üyesi bulunan şubemizin hedefi yıl sonunda 500 üye ve üzerinde bir sayıyı yakalamaktır dedi.

Çeşitli sosyal etkinliklerle üyelerini her durumda diri ve aktif tutmaya gayret ettiklerini ifade etmişlerdir.

Sırası ile söz alan Şube Başkanları kendi şubeleri hakkında katılımcılara bilgiler sunmuşlardır.

Genel Merkezin hazırlamış olduğu 29 Mayıs 2022 tarihinden, bugüne kadar yaptıkları icraatlar slayt gösterisi ile katılımcıların bilgisine görsel olarak sunmuşlardır.

Daha sonra kürsüye davet edilen Genel Bşk. Sayın Doğan Şimşek, yönetim kurulu üyeleri ile bu günlere nasıl geldiklerini, bundan sonraki görev süresi içerisinde yapacaklarını anlatmışlardır.

3600 OLMAZSA OLMAZIMIZDIR

Polisi’n eğitim farkı gözetmeksizin 3600 ek gösterge alması konusunda gerekli girişimlerde bulunduğunu ve konunun takipçisi olacağının sözünü vermiştir.

Emekli Polislerin Özel güvenlik kartları ve silah ruhsat kartları ile ilgili daire başkanları ile görüşeceğini ifade etmişlerdir.
İstanbul İli Kartal ilçesi Atalar mevkisinde tadilatı devam eden huzur evi projesinin bir an önce derneğimize kazandırılması veya dönüştürülmesi konusunda ilgililerle görüşülmesi konusunda kararlı olduğunu ifade etmişlerdir.

Son bölümde günün anlam ve önemine binaen, Genel merkez ve Şube Başkan ve yönetimine karşılıklı olarak plaket sunumu yapılmıştır.

Trabzon Şubesinin organizasyonu dernek Şubesinde katılımcılara yapılan ikramla son bulmuştur.

Haber Cemal Yıldız

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber