banner240
banner237
banner238

Polis Rehabilitasyon Merkezi

Trabzon'un Araklı ilçesinde bulunan kumlama alanında iki proje hayat bulacak. Kaymakam İbrahim Halil Şivgan, Belediye Başkanı Recep Çebi, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ali Vedat Çiftçi, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ahmet Kurt, İmar ve Şehircilik Müdürü Zihni Hancı ve teknik ekiple birlikte arazide planlama çalışmaları yapılarak incelemelerde bulunuldu.

Engelsiz Yaşam ve Polis Rehabilitasyon Merkezleri inşa edilecek. Belediye Başkanı Recep Çebi'nin verdiği bilgiler doğrultusunda kumlama denilen alana iki dev proje inşa edilecek. Planlama çalışmalarının devam ettiğini ifade eden Belediye Başkanı Recep Çebi, Polis Rehabilitasyon Merkezi için yaklaşık olarak 77, Engelsiz Yaşam Merkezi için ise 82 dönüm yer ayrıldığını belirtti. Yapılan çalışmalarının arından projelerin yapımına başlanacak. Görüşmeler olumlu yönde devam ediyor. 

Başkan Çebi, İçişleri Bakanı Sn. Süleyman Soylu'ya, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ali Vedat Çiftçi'ye, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ahmet Kurt'a ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber