banner240
banner237
banner238

PROF.DR.FATİH İSLAMOĞLU YENİDEN ATANDI

İSMET KÖSOĞLU

RİZE-RTEÜ Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Fatih İslamoğlu Üniversite Yönetim Kurulu Üyeliğine İkinci kez yeniden atandı.

Prof.Dr. Fatih İslamoğlu Merkez Atmeydanı-Dosmada bulunan Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu Müdürü Rektörlük tarafından Üniversite Yönetim Kurulu Üyeliğine yeniden atandı. Prof.Dr.Fatih İslamoğlu yaptığı açıklamada’’ Dört yıldır yürütmekte olduğum Üniversite Yönetim Kurulu Üyeliği görev süremin sona ermesi nedeni ile bugün toplanan Üniversitemiz Senato Toplantısında, Rektörümüz Prof. Dr. Yusuf Yılmaz hocamın takdiri ve Senato Üyelerimizin desteği ile bu göreve dört yıllığına yeniden seçilmiş bulunmaktayım. Destek veren herkese teşekkür ediyorum. Mevla'm bu görevi laikiyle sürdürmeyi nasip eylesin’ ’dedi.

Prof.Dr. Fatih İslamoğlu kimdir

Fen – Edebiyat Fakültesinin kuruluşu olan 1998 yılından günümüze kadar yaklaşık 24 yıldır çeşitli unvanlarda üniversitede birçok hizmetlerde bulmuş. Prof. Dr. Fatih İslamoğlu SCI ve SSCI indekslerine giren dergilerde ve diğer hakemli dergilerde yayınlanan birçok makalesi yayınlanmış olup bu çalışmaların birçoğu önemli sayıda atıf almıştır. Uluslararası ve Ulusal bilimsel toplantılarda sunulan ve bildiri kitabında basılan birçok bildiriye sahip olup, TÜBİTAK ve Üniversitelerin Bilimsel Araştırma Proje Biriminin desteklemiş olduğu çok sayıda ki projelerde Proje Yürütücüsü ve Araştırmacı olarak görev yapmıştır. Lisansüstü eğitimde birçok sayıda Yüksek lisans ve doktora tezlerinde danışman olarak görev yapmıştır. Akademik yaşantısı içerisinde çok sayıda kongre, çalıştay, eğitim semineri ve kurslara iştirak etmiştir.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber