RİZE ‘DE YÜZLERCE ÇAYKUR İŞÇİSİ, KADRO İÇİN İKTİDARA SESLENDİ

featured
Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ÇAYKUR’da çalışan mevsimlik işçiler kadro taleplerini bir kez daha gündeme taşımak için 23 Şubat’ta Rize’de yeniden bir araya geldi

Haber: Dilek ONAY CAN

15 Temmuz Cumhuriyet meydanında yüzlerce Çaykur işçisi, kadro beklentisi ve çalışma şartlarının 9 ay 29 güne çıkarılmaması sebebiyle,bir protesto eylemi gerçekleştirdi.

İşçilerin Protesto eylemine destek amaçlı katılanlar arasında  Rize milletvekili Tahsin Ocaklı, Yeniden Refah Partisi Rize Belediye Başkan adayı Cemil Çolak,Saadet partisi Rize Belediye başkan adayı Muhammet Yıldız, İYİ Parti Rize Belediye Başkan Adayı Köksal Toptan, bazı siyasî parti temsilcileri, STK ve yüzlerce Çaykur işçisi Katıldı.

Hatırlanacağı gibi,Cumhurbaşkanı Erdoğan Milletvekili seçimleri için geldiği Rize’de mitingde yaptığı  konusmada ‘Çay işçilerimizin 4 aylık çalışma süresini 6 aya biz çıkarttık. İşçilerimizin çalışmadıkları dönemlerdeki sağlık sigortası sorununu biz çözdük. Mevcut sıkıntılarımızı da hal yoluna yine biz koyacağız. Arkadaşlarıma gereken çalışmayı yapmaları için talimatı verdim”demisti.Aradan yaklaşık bir yıl gecti ve  somut bir adım atılmadı.Dolayısıyla ÇAYKUR mevsimlik işçiler mağduriyetleri devam ettiği için kadro taleplerini gündeme taşımaya devam ediyor.

RİZE ‘DE YÜZLERCE ÇAYKUR İŞÇİSİ, KADRO İÇİN İKTİDARA SESLENDİ
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Trabzon Manset ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Sohbet Et

Yapay zeka asistanı
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.