banner240
banner237
banner238

TDF ‘de GÖREV DAĞILIMI YAPILDI; 

Beylikdüzü Trabzonlular Derneği’nde gerçekleştirilen kahvaltılı ve kuymaklı toplantıda, sağlık sorunları olanlar dışındaki   Yönetim Kurulu üyeleri tam kadro katılım sağladılar.
Toplantıda konuşan Genel Başkan İsmail Şatıroğlu, görev alan tüm yönetici arkadaşlarına ve genel kurula katılan tüm delegeler teşekkür etti. 
Şatıroğlu; önceliklerinin Trabzon Evi olduğunu ancak, diğer alanlardaki çalışmalarının da tam teşekküllü şekilde devam edeceğini bildirerek,  görev alan herkesin işlerine dört elle sarılmasını beklediklerini de ekledi.
Yapılan görevlendirmede, Başkan Vekilliklerine Hasan Keskin, Yusuf Kızıldağ,  Etem Coşkun, İdris Türk ve Abdullah Özcan getirilirken, Dilek Bulut Genel Sekreter, Bahri Erata Genel Sekreter Yardımcısı, Mustafa Sarı Genel Sayman, Abdulkadir Meriç  Genel Sayman Yardımcısı, Mustafa Durmuş da Trabzon Temsilcisi  olarak görevlendirildiler.
Diğer Yöneticilerin Genel Başkan yardımcısı olarak atandıkları toplantıda, çalışmaların hemen başlanması için komisyonlar oluşturuldu.,
Toplantıda; “Eren Bülbül ; Kesişme” sinema filmi için  geniş katılımlı gala yapılması kararlaştırıldı. Aynı zamanda Eren Bülbül ile birlikte şehit düşen Astsubay Ferhat Gedik için de, Hatay’a  bir anma ve ziyaret planlanması kararlaştırıldı.
Trabzon’un Kurtuluşunun 104. Yıl Dönümü   münasebetiyle, İstanbul Maltepe Meydanında ya da kapalı salon etkinliğinde programlar için çalışma yapılması, bu konuda İçişleri Bakanlığı’nın il günleriyle alakalı kararnamesinin netleşmesinin beklenmesi kararlaştırıldı.
Trabzon Evi inşaatına hız verilmesi için altı kişilik komisyon oluşturuldu. İlk toplantısını yapan komisyon, kısa zamanda çalışmaların hızlandırılması için çalışmalara başladı.
Trabzon Dergisinin 7. Sayısının da hazırlandığı ve kısa zamanda basılacağı belirtillirken, Kızılay’ın kan bağışı kampanyalarında ortak programlarının da devamı ile,  İstanbul’un 39 ilçesinde kan bağışı için çalışmaların yapılacağı bildirildi.
Toplantının sonunda, Beylikdüzü Trabzonlular Derneği Başkanı Ali Osman Esertaş ve Yönetim Kuruluna teşekkür edilidi. 
Gelecek toplantının, Genel Başkan Vekili İdris Türk’ün daveti üzerine, Vatan Caddesinde bulunan Of Hayrat Derneğinde yapılması kararlaştırıldı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber